Glas Javnosti

Objavljen snimak stravičnog divljanja američkog sportiste po putu neposredno pre ubistva TINE TINTOR (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Svet
Autor: Glas javnosti

Snimak nesreće u Las Vegasu u kojoj je stradala Tina Tintor i za koju se tereti američki sportista Henri Rags objavljen je u američkim medijima.

Kamere su zabeležile na snimku momenat na kome se navodno vidi Ragsov automobil.

Na snimcima, koji su nastali 2. novembra u 3.37 časova, vidi se kako bulevarom, velikom brzinom prolazi automobil i nastavlja ka delu u kom se, samo nekoliko trenutka kasnije, dogodila stravična nesreća u kojoj je Tina Tintor poginula.

Rags se zakucao u Tinino vozilo krećući se brzinom od 250 kilometara na sat. Nakon stravičnog udarca Tinina "tojota", u kojoj je ona ostala zarobljena sa psom, se zapalila. Očevici tvrde da je Tina i dalje bila živa kada je vozilo počelo da gori.

Policija je ranije saopštila da je Rags viđen nekoliko sati pre nesreće kako uživa na žurki u Las Vegasu. On je navodno udario u Tinin auto pri brzini od 204 kilometra na čas, a zatim je vikao na policajce i odbijao da uradi alko-test.

Kada se prvi put pojavio na sudu, u sredu, zbog optužbi za vožnju pod dejstvom alkohola, izazivanje saobraćajne nesreće u kojoj je jedna osoba poginula i nepažljivu vožnju, bio je u kolicima i imao je kragnu za fiksiranje vrata.

On je platio kauciju od 150 hiljada dolara i pušten je iz zatvora. 

Sudija je naložio da mu je zabranjena konzumacija alkohola i psihoaktivnih supstanci, kao i vožnja, a oduzet mu je i pasoš.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR