Glas Javnosti

DEVOJČICU (14) PETORICA MLADIĆA SILOVALA NA GROBLJU: Posle je usledila još VEĆA TRAGEDIJA! (FOTO)

Svet
Autor: Glas javnosti

Jezivi zločin odigrao se u belgijskom gradu Gentu. Petorica mladića, od kojih su trojica maloletni, silovala su četrnaestogodišnju devojčicu na lokalnom groblju!

Posledice silovanja po devojku su bile traumatične, a nakon što su se snimci sa mesta zločina pojavili na internetu, rešila je da se ubije.

Policija je zahvaljujući tim slikama i snimcima identifikovala napadače i svi su uhapšeni

Reč je o troje maloletnika starosti od 14 do 15 godina, kao i dve osobe od 18 i 19 godina.

Šokantni detalji potresli su čitavu zemlju, a reagovao je i državni vrh, pošto je ministar pravde Vensan van Kikernborn izrazio žaljenje i negodovanje zbog svega što je devojčica pretrpela i obećao je da će počinioci snositi punu odgovornost.

– Ne postoje reči kojima bi ovo mogao da opišem. Moje misli su uz porodicu devojčice. Osumnjičeni su uhapšeni, a istraga je u toku. Moraju snositi punu odgovornost i pravda mora biti zadovoljena – izjavio je Van Kikernborn.

Kako pišu loklani mediji, a prenosi Dejli star, devojčica je 15. maja otišla da se vidi sa drugom na dogovorenu lokaciju, na groblju Vesterbegrafplac, ali tamo je zatekla još četvoro momaka koji su je silovali.

youtube

– Dvoje maloletnika koji su uhapšeni su rođena braća, a neki od ostalih osumnjičenih već su poznati policiji – navela je policija Genta.

Četiri dana nakon toga, snimci su osvanuli na porno sajtovima, a nesrećna devojka se ubila.

Pre smrti poverila se drugarici, koja je njenim roditeljima ispričala šta se dogodilo.

Otac devojčice rekao je loklanim medijima da se njegova ćerka danima čudno ponašala, a da nije ni slutio kroz kakve muke je prošla.

– Bila joj je potrebna pomoć, a nažalost, trebalo je dugo da je dobije. Osećala se strašno, a snimci silovanja koji su osvanuli na internetu, samo je kap koja je prelila čašu. Devojčica od 14 godina to ne zaslužuje, gledala je kako joj se svet raspada – naveo je otac devojčice, koji se nada da će pravda biti zadovoljena.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR