Glas Javnosti

Detalji seks skandala: Udata policajka imala seks sa šestoricom kolega na radnom mestu

Svet
Autor: Glas javnosti

Udata policijska službenica navodno je imala seksualne odnose sa šest muških kolega na dužnosti, a glasine o neprimerenom seksualnom ponašanju potresle su malu policijsku stanicu u Tenesiju i dovele do otpuštanja pet policajaca.

Policajka Megan Hol i policajci stanice u Tenesiju našli su se u centru seks skandala zbog slanja eksplicitnih fotografija, a policajka je navodno skidala gornji deo kupaćeg na zabavi u hidromasažnoj kadi i imala oralni seks sa još dva policajca u policijskoj stanici.

Hol se navodno hvalila veličinom penisa jednog od kolega i tvrdila da je u „otvorenom braku“, što je rezultiralo njenim otkazom, ali i otpuštanjem još četvorice njenih kolega. Dva policajca  koji su optuženi za afere sa Megan, zadržali su svoje poslove, ali su na kraju suspendovani.

Prema izveštaju o internoj istrazi od 28. decembra, Hol je optužena za oralni seks sa kolegama dok je radila u policijskoj stanici i policijskoj teretani. Vanbračni susreti dešavali su se i u hotelima, na zabavama, u domovima drugih službenika i na čamcu.

Kada je gradonačelnik La Vergnea u Tenesiju Džejson Kol primio prijave da Hol ima vanbračne veze s brojnim drugim policajcima i da ima trojku s jednim od kolega i njegovom suprugom, između ostalih optužbi, nadležne službe su počele da istražuju ​​živote promiskuitetnih policajaca.

U izveštaju se navodi da je jedan od kolega policajke kada je upitan o dojavi priznao da je imao seks sa njom „u više navrata“. On je priznao istražiteljima i da ga je Hol obavestila o veličini polnog organa jednog od kolega, te da mu je priznala da je imala seksualne odnose s njim dok su oboje radili.

Ovaj policajac navodno je svedočio poljupcu između Hol i njihovog kolege dok su gledali fudbal na zabavi, a takođe je tvrdio i da je Hol poljubila njegovu ženu Ejmi nakon što je saznala za njihov „otvoreni brak“. Policajac je naveo i da je policajkin muž bio svedok poljupca, ali da nije bio prisutan na brodu kada je Megan imala trojku sa bračnim parom.

Osam policajaca je disciplinski kažnjeno za niz krivičnih dela, uključujući seksualnu aktivnost na dužnosti, seksualno uznemiravanje, ponašanje neprimereno policajcu i laganje istražitelja, piše nova.rs.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR