Glas Javnosti

DECA NE ZNAJU ČIME SE BAVI, RODITELJI JE PODRŽAVAJU: Samohrana majka IMA 50 KLIJENATA, za nedelju dana ZARADI MESEČNU PLATU!

Svet
Autor: Glas javnosti

Pre manje od dve godine Rejčel je morala da radi dva posla kako bi izdržavala svoje ćerke, nakon što se razvela od muža, ali onda je došla do mnogo isplativijeg rešenja.

Ova samohrana majka od 29 godina sada za nedelju dana zaradi mesečnu platu i to tako što razgovara sa usamljenim muškarcima preko interneta i u pomoć kamere.

- Videla sam reklamu u novinama i učinilo mi se kao zanimljivo. Tada sam radila dva posla, kao mašinski inženjer i kao dostavljač hrane u večernjim satima.

Htela sam samo da zaradim neki dodatni novac i ovo mi se učinila kao dobra prilika za to, posebno što se radi od kuće - rekla je ona. Od juna 2019. godine, na ovaj način uspela je da zaradi 22.000 evra.

- Radim 30 sati nedelje i ovo mi je sada jedini posao, a tokom protekla 4 meseca zaradila samo nešto više od 6.000 evra. Radim ovaj posao samo kada moje dve ćerke nisu tu, kada su u vrtiću ili kod porodice. One ne znaju čime se bavim, ali moja porodica i prijatelji znaju i svi me podržavaju. Ni malo se ne stidim svog posla - ispričala je Rejčel.

Ona je pojasnila da oko njenog posla i dalje postoji stigma i naglasila da je to što ona radi ustvari neki vid terapije. - Imam mnogo usamljenih klijenata, koji žude za intimnošću i razgovorom. Imam 50 redovnih klijenata, od 20 do 65 godina i uvek prvo sa njima pričam na grupnom četu i tamo im nikada ne nudim svoje intimne slike. Na privatnom četu postoji opcija da razgovaramo tri sata i tada se obično to završi nekom malo slobodnijom pričom - pojanila je Rejčel.

(Glas javnosti/Espreso)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR