Glas Javnosti

DECA ILONA MASKA ISTA OTAC: Pogledajte fotku zbog koje je internet poludeo (FOTO)

Svet
Autor: Glas javnosti

Na svetskoj rang-listi milijardera, Ilon Mask nije samo najbogatija osoba na svetu, već njegovo bogatstvo sada vredi koliko i sve ono što poseduju Bil Gejts i Voren Bafet zajedno.

Američki milijarder i najbogatiji čovek na svetu Ilon Mask (51) sreo se sa papa Franjom, a koliko je privilegovan što je upoznao Poglavara Rimokatoličke crkve objavio je na Tviteru.

Osnivač kompanija Tesla i Spejseks, koji je kupio i Tviter, pojavio se sa svojom decom na ovom važnom događaju koji se održao u domu Sv.Marte.

Ova objava Ilona Maska napravila je haos na internetu.

"Divna poseta, lepo je videti da su vaša deca sa vama, to je blagoslov", "Deca Ilona Maska izgledaju kao da su napravljena u mašini za kloniranje", "Svi liče na njega", "Zašto je dečak na kraju podigao ruku?", "Dečačaki bend", "Četvorica musketara", "Kako su porasla njegova deca", "Klonovi", samo su neki od komentara koji se mogu naći na Tviteru.

Veliku pažnj tviteraša privuklo je i odelo koje je nosio najbogatiji čovek na svetu, za koje kažu da nije dobar izbor.

Da podsetimo, Ilon Mask iza sebe ima tri braka, dva puta se ženio istom ženom. Ima osmoro dece, a na fotografiji koja kruži internetom nalaze se sinovi Grifin, Kaj, Damijan i Sakson.

Na fotografiji nema njegove transrodnog Vivijana Džena Vilson koji je nedavno podneo zahtev sudu u Santa Moniki u Kaliforniji tražeći da promeni pol i ime Ksevijer Mask. Ujedno i da se odrekne očevog prezimena.

Mask ovu odluku nije komentarisao.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR 


AKTUELNE VESTI S MREŽAHOROSKOP