Glas Javnosti

DAJANA ŠIRILA LAŽI O KRALJEVSKOJ PORODICI? Novinar OKRIVIO princezu za KONTROVERZNE IZJAVE

Svet
Autor: Glas javnosti

Martin Bašir (58), novinar koji je radio intervju sa princezom Dajanom, tvrdi da su svi tračevi o kraljevskoj porodici potekli od princeze, a ne od njega.

Dajana je pre 25 godina dala, još uvek kontroverzan intervju za BBC, gde je otvorila dušu i rekla kako je princ Čarls od prvog dana njihovog braka vara sa Kamilom Parker Bouls.

Ovaj razgovor opet je postao aktuelan jer se saznalo da jer Bašir falsifikovao dokumente, kojima je uveravao princezu Dajanu da ga pusti u Kensingtonsku palatu i otvori dušu pred kamerama.Oglasio se i Dajanin brat, grof Spenser, koji je pokazao beške koje je pisao tokom sastanka sa Baširom i Dajanom, pre tog intervjua, prenosi Miror.

Spenser tvrdi da je Bašir došao sa nizom lažnih informacija o kraljevskoj porodici. Među njima je i da kraljica Elizabeta II ima srčane probleme i da se njen sin Edvard leči od AIDS. Takođe, Bašir je imao i sulude informacije o tome kako Čarles vara Dajanu sa dadiljom i da je, tada 13-godišnjem Vilijamu, poklonio ručni sat u kom je bila montirana skrivena kamera.

Navodno, po pisanju britanskih portala ovih dana u medije su iscurili dokumenti u kojima se Bašir brani da je sve te informacije širila Dajana. Navodno su to dokumenti iz interne istrage koju ovih dana provodi BBC nad Baširom kog optužuju da se koristio nedozvoljenim metodama i obmanama članova kraljevske porodice, da bi nagovorio princezu na intervju.

Iako se pričalo da će istragu provesti i Skotland Jard, njihov portparol je to opovrgnuo, a Bašir nije želeo ovih dana da se oglasi i potvrdi da li je optužio pokojnu princezu za laži kojima se služio.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR