Glas Javnosti

DA LI JE PUTIN PREDVIDEO DOLAZAK VANZEMALJACA? Promakla izjava ruskog predsednika, evo šta se desilo 2. februara!

Svet
Autor: Glas javnosti/Kurir

Nema dokaza o vanzemaljcima ili vanzemaljskim aktivnostima, rekla je portparolka Bele kuće Karin Žan Pjer, govoreći o obaranju objekata nad SAD.

Savetnik američkog predsednika Džon Kirbi rekao je da je mornarica u procesu izvlačenja kineskog balona za nadzor koji je oboren kod obale Južne Karoline. Kaže da još uvek nema dokaza da su ti objekti bili namenjeni špijunskim aktivnostima, ali to ne možemo isključiti.

O oborenim objelktima u SAD govorili suDragan Vujičić, novinar Večernjih novosti i Goran Marjanović, Inženjer elektrotehnike i teslolog.

- Ne radi se o invaziji vanzemaljaca, mada vanzemaljci zaista postoje. Verovatnoća postojanja planeta sličnih zemlji, dakle koje imaju uslove za razvoj života, jeste 10 na 22., a to je broj sa 22 nula. Postojanje drugih civilizacija nipšto ne možemo isključiti.

Ali na osnovu ovog leta ne može se govoriti o tome, jer vanzemaljci raspoložu daleko naprednijom tehnologijom od ove koja je oborena. Tu se radi o nekoj kombinaciji prastarih cepelina koji imaju neke pomoćne mehanizme. Njihova svrha je puštanje probnih balona - ocenio je Marjanović.

Vujičić takođe smatra da u SAD nije reč o vanzemaljcima, ali da se u poslednje vreme nešto neobično događa i da su primećivani objekti koji bi zaista mogli pripadaju drugoj civilizaciji.

- Ne znam šta je po sredi. Najveću zbrku napravio je general Van Herk koji je u pauzi Superboula objavio tu vest. Ljudi su gledali finale njihovog fudbala i stvarno mislili da je pao Supermen ili Spajdermen. Nije to to. Mi smo trenutno u stihiji događaja i treba biti obazriv, ali u poslednje vreme se zaista primećuju neobični objekti - rekao je Vujičić i dodao da je o prijavljenom NLO nedavno govorio i Vladimir Putin:

- O tome je govorio i Putin kada je u Volgorodu 2. februara izjavio da su primećeni pravi NLO o čemu je pisao i Gardijan. Iz tri civilna aviona su primetili kugle koje menjaju svetlo. Bio je viralan snimak objekta koji ispaljuje laserske rafale iznad Havaja. To je isto bilo pre 15 dana. Najtajniji ruski satelit se raspao u 22 parčeta 5. januara ove godine. Nešto se zaista događa, al u slučaju obaranja balona iznad SAD, ne radi se o vanzemaljskim objektima.



SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR