Glas Javnosti

Da li Gejtsove vakcine šire zarazu i ubijaju ljude?

Svet
Autor: Glas javnosti

Širenje epidemije korone ponovo je u prvi plan izbacilo priču o vakcinaciji i fondaciji multimilijardera Bila Gejtsa, koji propagira ideju o vakcinaciji cele planete. Brojna istraživanja koja dosežu i nacionalni nivo ukazuju na niz problema koji prate vakcine koje proizvodi Gejts, a optužbe idu čak dotle da mnogi smatraju da izazivaju i smrt.

Portal Balkan Geopolitika bavio se hronologijom priče o vakcinama u produkciji Bila Gejtsa

Vakcine za Bila Gejtsa predstavljaju stratešku filantropiju koja hrani mnoge njegove kompanije vezane za vakcinu (uključujući Majkrosoftovu ambiciju da kontroliše preduzeće za globalnu identifikaciju o vakcinaciji) i daje mu diktatorsku kontrolu globalne zdravstvene politike.

Čini se da je Gejtesova opsednutost vakcinama podstaknuta ubeđenjem da on može da spase svet tehnologijom.

Obećavajući svoj udeo u iznosu od 450 miliona dolara od ukupno 1,2 milijarde dolara za iskorenjivanje polio, Gejts je preuzeo kontrolu nad Indijskom nacionalnom tehničkom savetodavnom grupom za imunizaciju (NTAGI) koja je odredila do 50 doza polio vakcine kao preklapanje sa programom imunizacije deci starosti do pet godina.

Indijski doktori krive Gejtsovu kampanju za razornu epidemiju akutne paralize, polioidne paralize (NPAFP) koja je između 2000. i 2017paralizovala 490.000 dece iznad očekivanih stopa.

U 2017. godini, indijska vlada je stornirala Gejtsov režim vakcinacije i zatražila od Gejtsa sa sa svojom politikom vakcinacije da napuste Indiju.Stope NPAFP-a naglo su pale.

 U 2017. godini Svetska zdravstvena organizacija (SZO) nerado je priznala da je globalna eksplozija u poliou pretežno vrsta vakcine. Najstrašnije epidemije u Kongu, Avganistanu i na Filipinima povezane su sa vakcinama.

U stvari, do 2018. godine 70% slučajeva globalnog polio obolelih je od virusa iz vakcine.

U 2014. godini Fondacija Gejts finansirala je testove eksperimentalnih HPV vakcina, koje su razvili GlakoSmitKlajn (GSK) i Merk, na 23.000 mladih devojaka iz udaljenih indijskih provincija.

Otprilike 1.200 njih imalo je teške prateće efekte, uključujući pad imuniteta i poremećaje plodnosti. Sedam ih je umrlo.

Istrage indijske vlade optužuju istraživače koje finansira Gejts da su počinili velika etička ogršenja: vršili pritisak na ranjive seoske devojke na suđenju, maltretirali roditelje, krivotvorili obrasce za pristanak i odbijali medicinsku negu povređenim devojčicama. Slučaj je sada na Vrhovnom sudu te zemlje.

U 2010. godini Fondacija Gejts finansirala je fazu 3 ispitivanja GSK-ove eksperimentalne vakcine protiv malarije, ubivši 151 afričko novorođenče i uzrokujući ozbiljne štetne efekte, uključujući paralize, drhtavicu i febrilne konvulzije kod 1.048 od 5.949 dece.

Tokom Gejtsove kampanje MenAfriVac 2002. u podsaharskoj Africi, njegovi operativci prisilno su vakcinisali hiljade afričke dece protiv meningitisa.

Oko 50 od 500 vakcinisane dece je paralizovano.

Nekadašnji viši ekonomista Nelsona Mandele, profesor Patrik Bond, opisuje Gejtsovu filantropsku praksu kao „bezobzirnu i nemoralnu.“

U 2010. godini Gejts je za Svetsku zdravstvenu organizaciju (SZO) izdvojio 10 milijardi dolara rekavši: Moramo ovo da učinimo decenijom vakcina.

Mesec dana kasnije, Gejts je u Ted Tok-šou rekao da bi nove vakcine „mogle da smanje populaciju“.

U 2014. godini Kenijsko udruženje katoličkih lekara optužilo je SZO da hemijski sterilizuje milione kenijskih žena u kampanji vakcine protiv tetanusa.

Nezavisne laboratorije pronašle su formulu sterilnosti u svakoj ispitivanoj vakcini. Nakon što je negirala optužbe, SZO je konačno priznala da već deceniju razvija vakcine protiv sterilnosti. Slične optužbe stigle su i iz Tanzanije, Nikaragve, Meksika i Filipina.

Studija iz 2017. pokazala je da popularna DTP vakcina SZO ubija više afričke dece nego bolesti koje bi trebalo da sprečava.

Vakcinisane devojke bile su izložene 10 puta većoj smrtnosti od dece koja nisu primila vakcinu. SZO je odbila da povuče smrtonosne vakcine na koje se prisiljava desetine miliona afričke dece godišnje.

Globalni zagovornici javnog zdravlja širom sveta optužuju Gejtsa da upravlja agendom SZO sa projektima za koje je dokazano da ne suzbijaju izvore zaraznih bolesti: čista voda, higijena, ishrana i ekonomski razvoj.

Fondacija Gejts troši oko 650 miliona dolara na ove oblasti od svog budžeta od pet milijardi dolara. Kažu da je preusmerio resurse agencija da služi njegovoj ličnoj filozofiji da „dobro zdravlje dolazi samo kroz špric“.

Pored toga što koristi svoju filantropiju za kontrolu SZO, UNICEF, GAVI i PATH, Gejts finansira privatnu farmaceutsku kompaniju koja proizvodi vakcine, a uz to 12 farmaceutskih kompanija donira 50 miliona dolara kako bi ubrzao razvoj vakcine protiv koronavirusa.

U svojim poslednjim medijskim istupima Gejts demonstrira uverenost da će mu kriza Covid-19 sada pružiti priliku da proširi svoje diktatorske programe na vakcinu i za američku decu.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR