Glas Javnosti

ČUDO NAD ČUDIMA! ŽENA SE PORODILA ZAKOPANA U RUŠEVINAMA: Snimljen NEVEROVATAN prizor u Siriji! (VIDEO)

Svet
Autor: Glas javnosti

Zemljotres koji je pogodio delove Tuske i Sirije odneo je već više hiljada života, i doneo potpuno razaranje brojnih gradova i naselja.

Snimci i slike iz mesta pogođenih ovom katastrofom su zastrašujući, ali snimak iz grada Jindire u blizini Alepa u Siriji pruža bar malo nade.

Naime, na snimku je navodno prikazana tek rođena beba koja je spašena iz ruševina jedne zgrade.

Čovek u smeđoj jakni i crnim pantalonama popeo se preko ruševina srušene kuće i pobegao sa bledom bebom nazad na sigurno.


Na video snimku može se videti kako jedan muškarac očajnički trči sa prašnjavim zelenim ćebetom koji potom dodaje spasiocu u nadi da će novorođenče održati u životu, prenosi Daily Mail.

Desetine ljudi se mogu videti kako gledaju muškarce kako spasavaju bebu u šoku i užasu dok su bili svedoci istovremeno čuda i tragedije.

Veruje se da je dete preživelo i da je trenutno zdravo uprkos tome što je u prvim trenucima života bilo u epicentru globalne tragedije.

Smatra se da je majka zajedno sa ostatkom porodice nažalost preminula nakon što se na njih obrušila zgrada koja se srušila nakon zemljotresa u Siriji.

Na snimku nije razjašnjena sudbina majke deteta, ali se u sirijskim medijima naširoko piše da je umrla odmah nakon porođaja.

Glas javnosti/Daily Mail

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR