Glas Javnosti

Čovek u Njujorku branio ženu, dobio nož u glavu i tako šetao ulicama! (VIDEO)

Svet
Autor: Glas javnosti

Video snimak na kom se vidi čovek sa nožem zabodenim u glavi postao je viralan, nakon što su ga prolaznici spazili kako korača do kola hitne pomoći da bi dobio pomoć.

Prema podacima njujorške policije, 36-godišnji muškarac je u utorak oko podneva u Harlemu uboden u trup i glavu kuhinjskim nožem.

On je branio 34-godišnju ženu pošto su joj prišla četiri neidentifikovana muškarca, a jedna neidentifikovana ženska osoba joj je ugrabila torbicu. U torbici su bili njen mobilni telefon, lekovi i benefit kartica.

Muškarac je upao je u verbalni sukob sa neidentifikovanim napadačem, a nepoznato je u kakvom je odnosu prema ženi koja je otela torbicu.

Na snimku se vidi kako je povređenom muškarcu bela majica polivena krvlju, a primećuje se da mu krv kaplje niz vrat i na tamnoplave farmerke. Komad tkanine mu je vezan oko desne ruke, a obe ruke su mu sasvim krvave.

Oko žrtve se okupio veliki broj ljudi koji su ga snimali i komentarisali da rez nije prodro duboko u njegovu lobanju. Povređeni muškarac je prevezen u bolnicu u Harlemu i na sreću, nije životno ugrožen.

Policija još uvek istražuje ovaj slučaj.

(Izvor:Nova)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR