Glas Javnosti

CNN: U sudskim dokumentima Brajan Volš označen kao sociopata

Svet
Autor: Glas javnosti

Brajan Volš, suprug nestale Beograđanke iz Masačusetsa Ane Volš, opisan je kao „sociopata“ i „osoba koja nije od poverenja“ u izjavama pod zakletvom podnetim tokom pravnog spora oko imovine njegovog oca, prema sudskim dokumentima, piše CNN.

Brajanov otac, dr Tomas Volš, koji je više od decenije vodio odeljenje za neurologiju u Brigamu i ženskoj bolnici u Bostonu, umro je 2018. u Indiji, prema dokumentima podnetim porodičnom sudu u Masačusetsu.

„Poslednja volja i testament mog ujaka potvrđuje ono što je godinama govorio mnogim ljudima da ne želi da njegov sin, Brajan, nasledi bilo šta od njegovog imanja“, napisao je Endru Volš, jedan od nećaka dr Volša, u molbi sudu, objavio je CNN.

Endru Volš je, kako su ranije preneli američki mediji, u izjavi pod zakletvom, u vezi sa ostavinskom raspravom o imovini Tomasa Volša, naveo da je Brajan uzeo skoro milion dolara od oca.


Pošto je Tomas isključio sina iz testamenta, Brajan je optužen da ga je uništio, postavio sebe za ličnog zastupnika očeve imovine i podigao „više od sto hiljada dolara sa bankovnih računa na ime Tomasa Volša“, navodi se u sudskim dokumentima.

„Brajan nije samo sociopata, već i veoma ljuta i fizički nasilna osoba“, napisao je dr Fred Peskatore, koji je rekao da je dugogodišnji prijatelj dr Volša, u drugoj izjavi pod zakletvom.


Američki istražni organi nastavljaju potragu za nestalom Beograđankom, dok njen suprug Brajan ostaje iza rešetaka zbog sumnje da je obmanuo istražitelje. Potraga za nestalom majkom troje dece intenzivirana je u Masačusetsu, ali Anina porodica iz Srbije za NBC10 Boston prethodno je izjavila da su svakog dana sve zabrinutiji.

Podsećamo, istražni organi pronašli su krv i nož u podrumu kuće u kojoj je par živeo. Izvori za NBC10 Boston prenose da su na deponiji u mestu Pibodi pronađeni testera i krvavi peškiri.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR