Glas Javnosti

ЧЕКАЈУЋИ СУДЊИ ДАН: МИЛИЈАРДЕРИ ЋЕ ИЗ БУНКЕРА ОБРАЂИВАТИ ЗЕМЉУ

Svet
Autor: Правда

Милијардери у САД припремају се за “судњи дан“ купујући велике количине самоодрживог пољопривредног земљишта у Америци. Најновија куповина имовине од стране светске елите је потврдила оно што су теоретичари завере знали годинама: Да се супер елита припрема за Армагедон – тајно градећи бункере и правећи залихе.

Овај текст објављен је пре три године, али, изгледа да данас, у јеку пандемије корона вируса, добија на тежини. Џим Добсон, бивши сарадник Форбса, изјавио је да неки од најбогатијих Американаца купују огромне количине земље на којој могу преживети у случају сценарија “судњег дана.“
Рекао је да се они “припремају за будуће планове бекства са “викендицама“ на удаљеним локацијама и “приватним авионима спремним да полете истог тренутка“.“
На пример, Џон Малона: директор телекомуникација поседује 89 милиона ари, са огромним земљиштем у Вајомингу и Колораду.
Директор АЕГ-а, Филим Аншуц, власник је невероватих 17.500.000 ари земље у Вајомингу. Ако елите желе да купе земљу у Вајомингу, северноамерички супер вулкан у Вајомингу с потенцијалом да изазове судњи дан, сигурно није претња за њих.
Могул ЦНН Тед Тарнер поседује 40 милиона ари, са земљиштем у Новом Мексику, Монтани, Небраски и Северној Дакоти.
Добсон је такође додао да елита у Аустралији и Новом Зеланду такође купује огромне количине пољопривредних површина: феномен који је распрострањен широм света.
Директор Реддит, Стив Хафман, и бивши производни менаџер Фејсбука Антонио Гарсија Мартинез, су богатији људи који се отворено припремају за велику кризу.
Хафман је рекао:
“Мислим да сви, у одређеној мери, верујемо да наша земља функционише, да је наша валута вредна, да све ове ствари функционишу зато што ми верујемо да функционишу. Иако ја верујем да су они прилично еластични, и прошли смо кроз много тога, сигурно ћемо проћи кроз много више.“
Истина је да су владе широм света тихо донеле законе у протеклих неколико година који им дају крајњу моћ у случају нужде.
Ураган или природна катстрофа су управо оправдање које је потребно овим владама да заплене ресурсе, објекте, материјале, имовину, па чак и људе, што је у потпуности легално дефинисано законима као што је извршна наредба “Нeшнл Дифенс Ресорсис“ коју је потписао председник Обама у марту 2012. године.
Зашто људи износе теорије о томе да су урагани промењени геоинжењерингом? Зато што су владе тихо уложиле много времена и труда у писање закона конкретно припремљених за катастрофе попут ових, које конкретно тим моћним људима дају могућност да од људи заплене шта год желе.
Неки износе теорије да је циљ који стоји иза дестабилизације и колапса, ако елите заиста раде на томе, тај да се тренутна светска инфраструктура замени потпуно централизованим, контролисаним компонентама инфраструктуре: паметне мреже, аутомобили који се самостално крећу и који имају горива или снаге онолико колико је појединачном грађанину дозвољено, итд: комплетна централизација сваке инфраструктурне компоненте и ствари од којих зависимо у нашим животима се сматрају коначним циљем катастрофе коју је креирала елита.
Иако тврдоглава увереност може бити непријатељ познавања, истраживање ових теорија са отвореним умом је неопходно ако икада пожелите да сазнате истину.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR