Glas Javnosti

Buduća kraljica Belgije predstavljena svetu za 21. rođendan i izgleda božanstveno (FOTO)

Svet
Autor: Glas javnosti

Elizabeta iz Belgije je najstarije dete kralja Filipa (62) i kraljice Matilde (42). Nakon što je njen deda Albert II (88) abdicirao 2013. u korist sina, postala je naslednica belgijskog prestola.

Albert je ovu odluku doneo zbog svojih poodmaklih godina i zdravlja, a zatim je objasnio da mu to nije dozvoljavalo da „obavlja svoje dužnosti kako je želeo”.U utorak, 25. oktobra, belgijska princeza je napunila 21 godinu. Palata je ovom prilikom objavila njene najnovije fotografije. Njihov autor je fotograf Bas Bogaerts - portretista kraljevske porodice.

Na prvoj fotografiji buduća kraljica sedi na prozorskoj dasci sa otvorenim prozorom. Aristokratkinja izgleda skromno, nosi svetle pantalone i bluzu sa tri četvrt rukavima i dekolteom koji otkriva ramena. Stajling je upotpunila velikim zlatnim minđušama, raspuštenom kosom i snažno podvučenim očima.

Ona ima troje braće i sestara - Gabrijela (rođenog 2003), Emanuela (2005) i Eleonoru (2008), trenutno studira istoriju i političke nauke na Univerzitetu u Oksfordu.Princeza je više puta predstavljala belgijsku kraljevsku porodicu. U septembru ove godine, kada je Elizabeta II preminula, u Briselu se upisala u knjigu saučešća u ime svojih roditelja .

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR