Glas Javnosti

BRITANSKA KRALJICA U ŠOKU POSLE INTERVJUA NJENOG UNUKA: 'Hari je BACIO BOMBU i RAZORIO SVOJU PORODICU'!

Svet
Autor:

Intervju princa Harija i njegove suprige Megan Markl nanela je ogroman udarac za britansku kraljevsku porodicu i šok kakav nisu mogli ni da zamisle.

Prema navodima britanskog lista Dejli mejl, sama kraljica se složila sa konstatacijom "da je Hari bacio atomsku bombu na porodicu i razneo je u paramparčad".

- Bakingemska palataa je bukvalno paralizovana od užasa i zaprepašćenja nakon što je princ Hari intervjuom bacio atomsku bombu na svoju porodicu. Kraljica Elizabeta II (94), princ Čarls (72) i princ Vilijam (38) zatvorili su se u svoje odaje na krizne razgovore koje je sazvala sama kraljica o tome kako reagovati na niz zapaljivih optužbi koje su izneli kraljević i njegova supruga Megan - navodi Dejli mejl inače izuzetno promonarhistički nastrojen list.

Oni upućeni u zbivanja u palati opisali su raspoloženje kao mešavinu "intenzivnog ličnog šoka i tuge" jer je princ, kako kažu, "stisnuo nuklearno dugme protiv vlastite porodice". Nadalje, ti isti dobro upućeni izvori kažu kako pripadnici kraljevske porodice bauljaju dvorcem u neverici i opštoj izbezumljenosti.

U intervjuu emitovanom u nedjelju kasno uveče po američkom vremenu, Megan i Hari, između ostalog, optužili su neimenovane članove kraljevske porodice za rasizam, sugerišući da je neko od njih pitao "koliko će njihova beba biti tamna". Dodali su da ih je upravo rasizam dobrim delom i oterao iz palate, te su optužili kraljevsku mašineriju da nisu dali podršku Megan kad su je mučile suicidalne misli.

youtube

Ministar u britanskoj vladi i blizak saradnik Borisa Džonsona, Lord Zak Goldsmit, ponovio je kakvo je raspoloženje u kraljevskim krugovima. Odgovarajući na sugestiju da su vojvoda i vojvotkinja od Saseksa "napunili avion i bacili bombu na Bakingemsku palatu", na Tviteru je objavio: "Ne samo na Bakingesku palatu - već Harijevu porodicu. Hari je razneo svoju porodicu".

Inače, Bakingemska palata, koja nije bila obaveštena o odluci para da će dati intervju, pripremala se za najgore. Međutim, svi pomoćnici nisu mogli da predvide koliko će razoran razgovor zaista biti. Intervju je samo u SAD gledalo 17 milions ljudi, a u međuvremenu je prikazan i globalnoj publici, uključujući i onu u Britaniji.

Kako nadalje saznaje Dejlimejl, kraljevsko osoblje ostalo je budno do tri sata ujutru i gledalo intervju putem video veze uživo iz SAD sa "sve većim osećajem užasa i tuge". Kad je svanulo, sazvani su krizni sastanci na kojima su učestvovali visoki funkcioneri, kao i članovi kraljevske porodice posebno, telefonom i putem videopoziva.

- Osoblje se besciljno mota po dvorcu. Ali postoji i snažan osećaj potrebe da se zadrži dostojanstvo i pokaže saosećanje. Mnogo je ljudi koji žele nešto da kažu, ali u okršaju "oko za oko, zub za zub" niko neće pobediti - rekao je jedan član osoblja dvorca.

 (Glas javnosti)


 
 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR