Glas Javnosti

BRAT I SESTRA SE PRONAŠLI POSLE 50 GODINA: Majka morala da ih razdvoji da ih ne bi oboje izgubila!

Svet
Autor:

Nakon što su 50 godina bili razdvojeni brat i sestra ponovo su se ujedinili posle odluke majke, koja je morala da bira između toga da ih oboje izgubi ili da odredi koga će dati na usvajanje.

Niki Goskomb imala je 18 meseci kada se 1966. godine rodio njen brat Dejv Ešton. Međutim, kako je njena majka Dženet bila maloletna, a decu je dobila u vanbračnoj zajednici, bila je prinuđena da sina da na usvajanje, jer se plašila da ne ostane bez oboje.

Naime, otac dece je već bio oženjen i imao decu u tom braku, zbog čega je Dženet od strane svoje porodice bila stavljena na stub srama.

- Imala je 16 godina kada je zatrudnela. Bila je dete, pogrešila je. Zaljubila se u našeg tatu, koji je bio oženjen i nije mogao biti s njom. Rečeno joj je da je sramota porodice - ispričala je Niki u emisiji "Davno izgubljena porodica", prenosi San.

Kako je navela, Dženet je posle dobila još dvoje dece. Nažalost, ona nije prisustvovala upoznavanju NIki i Dejv pošto je preminula pre 15 godina.

 Dejv, sada otac dvoje dece, bio je jako emotivan prilikom susreta sa sestrom, o čemu je takođe govorio u emisiji.

- U deliću sekunde susreta kad smo preboleli početni šok, činilo se kao da smo se oduvek poznavali - kaže on.

U razgovoru koji je usledio Dejv je od Niki saznao kako se njihova majka, koja je poginula u saobraćajnoj nesreći i pored jakog pritiska, borila da ne rastavi sestru i brata.

- Niko nikada ne bi trebalo tako da bira. Moj brat je imao šest nedelja i bio je žrtvovan da bih ja mogla da ostanem. Zbog toga se osećam krivom i tužna sam - rekla je Niki.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR