Glas Javnosti

BRAČNI PAR NASTRADAO: Dvoje Srba poginulo u teškoj nesreći u Americi

Svet
Autor: Glas javnosti

Policija u Park Ridžu identifikovala je dve osobe koje su poginule nakon što je njihov automobil udario u kuću velikom brzinom u utorak ujutro. Žrtve udesa identifikovane su kao Miloje Marković (85) i Milena Marković (75).

Policija je rekla da su bili muž i žena i da žive u Najlsu.

Bračni par je išao u „hondi“ iz 2007. godine u pravcu juga Kamberlend Avenijom oko 11 sati ujutro po lokalnom vremenu kada su projurili kroz raskrsnicu i udarili u kuću, saopštila je policija Park Ridž.

Mladić (17), koji živi u komšiluku kuće u koju su uleteli, ispričao je da je u tom trenutku pravio doručak za njega i sestru kada je najpre čuo, a onda i perifernim vidom primetio da se nešto dogodilo.


„Čuo sam i video kako automobil leti, a onda sam krajičkom oka video i da je udario u kuću. To je verovatno najglasnija stvar koju sam ikada čuo“, ispričao je mladić i dodao: „Izašao sam napolje i video da se već okupilo desetak ljudi. Nije bilo vrisaka, ničega. Niko nije znao šta da kaže, sve je bilo tako neočekivano“.

Slike s lica mesta pokazuje da su supružnici, koji su poreklom sa naših prostora, bukvalno proleteli automobilom u kući, prenosi Nova.rs.

Srećom, kuća je za vreme nesreće bila prazna.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR