Glas Javnosti

BOŽIĆNO KROPROLIĆE U AMERICI: Brat (15) upucao sestru, drugi brat pucao u njega

Svet
Autor: Glas javnosti

Ona se nije obazirala na pretnje, pa je završila sa metkom u glavi

Porodicu iz Floride zavijena je u crno tokom božićnih praznika, kada je nesuglasica oko poklona između dva brata eskalirala.


Devojka od 23 godina izgubila je život kada ju je njen 14-godišnji brat upucao tokom svađe i to dok je u nosiljci držala desetomesečnog sina.

Zatim je drugi brat, star 15 godina, reagovao pucajući na mlađeg.


Prema izveštajima, svađa je počela u kupovini sa majkom, ali je kulminirala u kući njihove bake, gde su braća izvukla oružje.

Mlađi brat, očigledno besan jer je imao utisak da je stariji dobio više poklona, izvadio je pištolj i usmerio ga ka bratu. Porodica je uspela da ih razdvoji, ali je situacija ponovo kulminirala kada je mlađi brat sa pretnjama otišao u dvorište gde je bila njegova sestra s bebom.


Mlađi brat je nekoliko puta zapretio, ali sestra ga nije shvatala ozbiljno. Stradala je kada je pogođena hicem u grudi, a u bolnici su mogli samo da konstatuju smrt.

Šerif Bob Gualtijeri kazao je novinarima da je stariji tinejdžer pobegao s mesta zločina i sakrio oružje. Mlađi brat je prebačen u bolnicu i nalazi se u stabilnom stanju. Lokalni tužioci će analizirati slučaj i odlučiti da li će ga optužiti kao odraslu osobu za ubistvo sestre.


Oba brata već su bila osuđivana zbog pljački. Uhapšeni petnaestogodišnjak suočava se sa optužbama za pokušaj ubistva prvog stepena i sakrivanje dokaza.


Glas javnosti/D03S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR