Glas Javnosti

Bosanskohercegovačka influeserka Naida, koja živi u turskoj poručuje: Bilo je strašno, zemljotres je bio jak i trajao je dugo!

Svet
Autor: Glas javnosti

Bosanskohercegovačka Influenserka Naida Bojnak, poznata na Instagramu kao Bojnakova, osvrnula se na zemljotres koji je pogodio jugoistočni deo Turske, uz napomenu da je bio veoma dug i jak.

Naime, Naida, već sedam godina živi u Turskoj, tačnije u Alanji, koja se nalazi na jugu Turske i relativno blizu regiona pogođenog zemljotresom.

„Želim da se zahvalim svima koji su mi pisali i koji će mi pisati, hvala Bogu da smo dobro, bilo je zaista strašno, što bliže smo pogođenom regionu i osetili smo jak zemljotres koji je trajao veoma dugo. Ako je nama bilo strašno, mogu da zamislim kako je u pogođenim delovima delovima“, napisalaje naida usvojoj priči na Instagram profilu



Influenserka je na svom Instagramu podelila niz priča o zemljotresu, saosećajući se sa svojim sugrađanima, koji žive u pogođenim delovima zemlje.


"Ima mnogo mrtvih i mnogo srušenih zgrada, hotela, bolnica. Ekipe i dalje izvlače ljude ispod ruševina. Ne znam šta da kažem osim da mi je žao ovih ljudi i ove zemlje koja prolazi kroz neke nesreće s vremena na vreme“, dodala je ona.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR