Glas Javnosti

BOLNA ISPOVEST MLADE MANEKENKE Trezna ili drogirana, ali moraž bit naša na žurci! (FOTO)

Svet
Autor: Glas javnosti

Loti Mos, manekenka i polusestra supermodela Kejt Mos poznata je po svom kontroverznom ponašanju, a sada je otkrila i šta bi mogao biti uzrok toga.

Njih dve nemaju sasvim običan sestrinski odnos. Iako ova mlada manekenka tek proba ono što je Kjet nekada živela, često nailazi na neodobravanje svoje polusestre. Sada je u jednom intervjuu Loti otvoreno progovorila o svojoj zavisnosti i priznala je kako je često bila primorana da "radi protiv svoje volje".


- Često sam se pojavljivala na snimanjima iako to nisam želela. Isplakala bih dušu, a oni su mi govorili “sad ćemo ti doneti drogu, možeš da popiješ piće i onda će ti biti bolje”. Bilo je kao “snimićeš ovo, trezna ili ne" - pojasnila je Loti koja je potpisala ugovor sa jednom od najboljih britanskih manekenskih agencija.

Mlada manekenka je priznala kako je mislila da je to sve normalno. Odlazila je na zabave iscrpljena, a droga je bila jedini način da to sve i postigne.

- Bila sam na jednom događaju u Rimu gde sam u hotelu plakala i šminkala se. Bilo je jako loše, a oni su samo došli i rekli mi da moraš da dođeš dole na sat vremena - prisetila se Loti, pa dodala:

- Mislim da nema puno ljudi u toj industriji kojima je stalo do mene. Drogiranje nije normalna stvar i to ne bi trebalo da bude svakodnevnica u našem svetu.


Ranije, Loti je bila na klinici za rehabilitaciju odakle je na društvene mreže postavljala golišave fotografije koje su vrlo smetale njenoj sestri. Mlada manekenka priznaje kako i dalje oseća konstantan pritisak da bude kao i ona.

- Kejt i ja nikad nismo bile toliko bliske, tako da nikad nismo pričale o njenoj mladosti dok nisam otišla na rehabilitaciju. Ali, kasnije mi je bila velika podrška - rekla je Loti.


Loti koje je sada "čista", odlučila je da napusti manekensku agenciju, a napravila je profil na stranici za odrasle OnlyFans. 

- Nisam se baš najbolje provela tamo, izgubila sam sebe. Nakon rehabilitacije morala sam da se rešim svega što me je sputavalo, a jedna od tih stvari bila je i agencija - zaključila je ona.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR