Glas Javnosti
posta

Bogati i slavni vrlo lako troše MILION DOLARA! Pogledajte i našta su trošili

Svet
Autor: Glas javnosti

Mi smo pronašli par zanimljivih informacija koje će vas iznenaditi možda i šokirati!

Bill Gejts ima toliko novca da bi čak i da odluči da potroši milion dolara dnevno tokom 350 godina, ipak imao kusur.

1. Rijana troši milion dolara na svoju kosu 

Ona za negu kose i fruizuru ne štedi, nedeljno plaća oko 22.000 dolara pa izračunajte broj nedelja u godini ( 54 ) puta ovaj vrtoglavi iznos.

2. Džordž Kluni je svojim prijateljima poklonio milionče

Njegovi bliski prijatelji i porodica već su bili u njegovom testamentu, ali hteo je da ostavi nešto onima koji su mu dozvoljavali da spava na njihovom kauču ili su mu pozajmljivali novac kada je bio mlad i borio se za svoje mesto pod holivudskim suncem. Zatim je za svojih 14 prijatelja, podigao 14 miliona dolara u gotovini i sa svojim obezbeđenjem otišao i podelio im.

3. Nikolas Kejdž je kupio strip za milion dolara

Već poznat po čudnim kupovinama, tako je i ovaj put bilo. Glumac je kupio strip iz 1938. Action Comics. Ovo je knjiga koja nas je upoznala sa Supermenom. Izuzetno retko izdanje iz 1938. opisano je kao "muzejski primerak" a glumac je platio 2,16 miliona dolara i to je postao najvredniji strip svih vremena.

4. Flojd Mejveder potrošio je milionče na automobile 

Mejveder je ušao u Towbin Auto Group u Vegasu i da bi se počastio, kupio je beli Rolls-Royce Ghost koji odgovara njegovoj beloj kolekciji. Zatim je za prijatelje i porodicu dodao još osam automobila u narudžbinu - Mercedes S560 iz 2021. godine, jednu limuzinu Maybach iz 2021. godine, Dodge Journey iz 2021. godine, dva Dodge Chargersa iz 2021. godine i tri Dodge Challengers iz 2021. godine da sve zaokruži.

5. Huang Citao je kupio sat za 1,2 miliona dolara

Kineski K-pop idol, Huang Citao nasledio je 3 milijarde dolara od svog oca. Poznat je po bacanju velikih suma na automobile i privatne avione, kao i na dizajnerske komade. Nedavno je kupio Richard Mille RMS10 sat za 1,2 miliona dolara.

Glas javnosti/luxlife.rs

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR