Glas Javnosti

BIZNISMEN PRONAĐEN U TEPIHU UMOTAN : Uhapšeno dvoje ljudi

Svet
Autor: Glas javnosti

Dve osobe uhapšene su u vezi sa smrću biznismena iz Džordžije, čije je telo pronađeno umotano u tepih pored auto-puta u Luizijani ranije ovog meseca, saopštila je policija Baton Ruža.

Tifani En Guidri (27) optužena je za nezakonito odlaganje ljudskih ostataka i zato što nije tražila pomoć u vezi sa smrću muškarca, rekla je policija.

Derik Perkins (45) uhapšen je ranije u vezi sa nestankom Nejtana Milarda (42), prenosi NBC News.

Perkins je optužen za nezakonito odlaganje posmrtnih ostataka, ometanje pravde, običnu krivičnu štetu na imovini i netraženje pomoći.

Tabeta Barner (33) iz Baton Ruža optužena je zbog toga što nije potražila pomoć zbog njegove smrti i policija traga za njom.


Milard je prošlog meseca otputovao u Baton Ruž iz Džordžije.

Prisustvovao je bejzbol utakmici i bio sa klijentom u pabu 23. februara, prema rečima policije.

Nakon toga, veruje se da je Milard krenuo ka svojoj hotelskoj sobi oko 23.30 sati, ali tamo nije stigao.

Na snimku uoči nestanka se vidi kako Milard šeta bulevarom 23. februara u ranim jutarnjim satima sa nepoznatom osobom, prenosi WBRZ.

TV stanica prenosi da je nekoliko sati kasnije Milard izašao iz paba u blizini njegovog hotela, nakon što mu je barmen rekao da je previše popio.

Policija je rekla da je sat vremena kasnije Milard došao u kontakt sa pripadnikom obezbeđenja na autobuskoj stanici, koji ga je pitao da li mu je potrebna pomoć.

"Čuvar mu je ponudio prevoz, da mu pozove taksi ili policiju. Nije izgledalo da je u nevolji. Odbio je pomoć i nastavio dalje po svom", rekla je policija.

On je pronađen umotan u tepih više od nedelju dana nakon nestanka.

Preliminarni rezultati obdukcije nisu ukazivali na nasilnu igru.

Puni rezultati biće objavljeni nakon što se završe toksikološki testovi, koji bi mogli da pomognu da se otkrije kako je Milard umro.

Milard je imao dva sina, sedmogodišnju ćerku i dve pastorke.

Glas javnosti/Telegraf

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR