Glas Javnosti

BIZARNI SVETSKI TREND: Napravili modnu liniju od LJUDSKE KOŽE, ali tu nije kraj! (FOTO)

Svet
Autor: Glas javnosti

Grupa za prava životinja PETA izbacila je liniju garderobe i aksesoara koji su navodno napravljeni od ljudske kože i delova tela.

Ova organizacija zalaže se za prava životinja i naravno da bi ovako bizarna tehnologija proizvodnje bila potpuno protiv uverenja njenih članova, ali je sve što urade prilično ubedljivo, prenosi muskimagazin.rs

U svom saopštenju PETA je ovu garderobu opisala kao kreiranu od najfinije kože, koja kada pogledate malo bolje, otkriva ljudska lica na jaknama, ljudske zube na cipelama i krv koja izlazi iz torbi. Sve pomalo podseća na ljudsko odelo koje je serijski ubica Bufalo Bil nosio u naslovu Kad jaganjci utihnu iz 1991. godine. Slogan kampanje glasi: "Moda koja vas primorava da postavite pitanje koga nosite?".

S obzirom na to da se bave pravima životinja, ova organizacija je spremna na mnoge kontroverzne tehnike kako bi istakla značaj svog postojanja i značaj životinja. PETA je takođe kreirala i novu Afterlife Collection, koja kupcima nudi priliku da voljene koji preminu pretvore u odeću za njih.

BONUS VIDEO Legendarni srpski policajac provalio šta se krije iza rafala ispaljenih na Đokovića

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOSKOMENTAR