Glas Javnosti

Bizarna nesreća: Iz lifta ispao Ferrari vredan više od 200.000 evra

Svet
Autor: Glas javnosti

Vatrogasci sa Floride su pre nekoliko dana dobili poziv da je skupoceni automobil ispao iz lifta, a nesreća je bila toliko bizarna da su fotografije objavili na društvenim mrežama.

Vatrogasci okruga Palm Beach na Floridi objavili su na Facebooku fotografije čudne akcije u salonu Ferrarija. Naime, jedna Ferrari Roma ispala je iz lifta kojim se automobili podižu na sprat i pala u okno lifta gde je ostala da stoji uspravno.

Kao uzrok nesreće spominje se neka vrsta kvara, ali to je za sada samo uopšteno nagađanje vatrogasaca. Sreća u nesreći je da niko nije povređen, mada je šteta ogromna. Ferrari vredan više od 200.000 evra je pretrpeo veliku štetu, pogotovo na zadnjem delu vozila, pa se nagađa da je za otpis.

Kada su vatrogasci došli na lice mesta, prvo su morali da zaustave curenje benzina jer je došlo do oštećenja sistema dovoda goriva. Kako bi smanjili opasnost od požara, u zgradi su isključili struju.



Kako prenosi Revija HAK, akcija spašavanja Rome završena je nakon otprilike četiri sata, a u pomoć je došao i kamion sa kranom i vitlima.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR