Glas Javnosti

Bivši političar izašao iz zatvora pa postao kuvar ( VIDEO)

Svet
Autor: Glas javnosti

Liviu Dragnea, bivši predsednik rumunskih socijaldemokrata koji je 2019. godine bio osuđen zbog lažnih poslova za stranačke radnike, sada je pokrenuo je svoj kanal o zdravoj ishrani na YouTube platformi.

Dve godine nakon zatvora, bivši zatvorenik ove nedelje debitovao je u pilot epizodi "Kuhinje kod kuće", pojavivši se u plavoj košulji i kecelji, seckajući povrće dok u pozadini svira lagana muzika.

"Za malobrojne među vama koji me ne poznaju, moje ime je Liviu Dragnea. Za svaki recept koji otkrijemo, reći ću vam i njegove zdravstvene prednosti, jer verujem da je veme da svi počnemo zdravo da se hranimo" rekao je domaćin.

"Prvo ćemo naseckati luk", započinje kuvar uvertiru. Govoreći kroz osmeh, Dragnea pijucka iz šolje dok objašnjava da pije malo vode kako ne bi plakao pred svojim pratiocima.


U video snimku on svoje gledaoce vodi kroz kuvanje i pripremu jela od boranije s umakom koji između ostalih sastojaka ima paradajz, šargarepu i kao i malo belog vina.

Za prvu epizodu imao je više od 300.000 pregleda,koji su doneli svoju presudu, a mnogi su se rugali bivšem šefu socijalističke partije.

"Vrlo dobra hrana. Imao sam priliku to da probam dok smo bili u zatvorskoj ćeliji", našalio se jedan gledalac.

Ostali su izrazili podršku. "Lepa promena karijere", napisao je jedan. "Nadam se da će kanal dobro proći tako da se ne morate vratiti u politiku", dodao je drugi.


Dok je bio predsednik socijalističke stranke, Dragnea je bio veliki obožavalac bivšeg američkog predsednika Donalda Trampa, koji se u utorak suočava s vlastitim sudom, i zagovornik promene rumunskih zakona kako bi se oslabila sposobnost pravosuđa da se bori protiv neobuzdane korupcije.

Dragnea je takođe ranije upao u pravne probleme zbog pokušaja lažiranja nacionalnog referenduma 2012. godine kojim se pozivao na opoziv preds.ednika zemlje.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR