Glas Javnosti

BIVŠA TRAMPOVA ŽENA BEZ DLAKE NA JEZIKU: Melanija mi se ne dopada a moja Ivanka biće predsednica Amerike!

Svet
Autor: Glas javnosti

Nekadašnja supruga sadašnjeg američkog predsednika Donalda Trampa, Ivana Tramp, nema bap lepo mišljenje o sadašnjoj prvoj dami SAD Melaniji a svoju ćerku Ivanku vidi kao buduću predsednicu Amerike!

Iako sa Trampom nije u braku od davne 1992, Ivana tvrdi da su redovno u direktnoj vezi, redovno se čuju ali uglavnom na temu njihove dece. Ističući da su "jako dobri prijatelji", Ivana ipak naglašava da Trampovu sadašnju suprugu i prvu damu SAd Melaniju ne poznaje naročito dobro.

"Razgovaram direktno s predsednikom. Ne petljam se previše u teme o bivšim suprugama ni u njegov privatni život. Razgovaramo o našoj deci, ponekad i o ekonomiji... ali ne govorimo o bivšim ženama", kazala je Ivana aludirajući na Marlu Mejpls, zbog koje se svojevremeno i razvela od Trampa.  

Međutim, rekla je da nije sigurna da li Melanija dobro radi posao prve dame. 

"Veoma je tiha, i zapravo ne ide na mnoga mesta. Ide na događaje na koje mora da ide, ali uglavnom ništa ne govori", rekla je.

Odjeknula je međutim naročito njena izjava o njenoj čerki Ivanki kojoj prognozira mesto prve žene na mestu predsednika SAD.  

"Kažem vam, ona je u Beloj kući svaki dan, znate? Svaki dan je uz oca. Zna šta se događa. Mislim da bi definitivno jednog dana mogla da bude prvi ženski predsenik. Đavolski je pametna, lepa je, svega je svesna. Koliko još toga možeš da imaš", kaže ona.

Ono što je najviše privuklo pažnju je njena izjava o imigrantima koje je kritikovala po više pitanja, od načina na koji se oblače pa ćak do optužbi za silovanja i krađe.

"Nemam ništa protiv migranata ali moraju u zemlju da dođu legalno. Moraju da nađu poslove, da rade i plaćaju porez kao i ostali građani Amerike i moraju da se potrude da postanu deo američkog društva", rekla je nekadašnja manekenka Ivana Tramp. 

Ivana sa Donaldom Trampom ima pored ćerke Ivanke i dva sina, Donalda Juniora (42) i Erika (36).

(Glas javnosti/Kurir)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR