Glas Javnosti

Bivša kraljica lepote pronađena mrtva u štali legende Liverpula (FOTO)

Svet
Autor: Glas javnosti

Nekadašnja pobednica izbora za Mis turizma Engleske iznenada je umrla u 25. godini života na imanju legende engleskog fudbala Majkla Ovena.

Ona je radila u ergeli konja nekadašnje zvezde Liverpula i Real Madrida.

Oven i osoblje u ergeli "Menor haus" bili su u suzama kada se bivša kraljica lepote Džesika Veli srušila dok su lekari bezusješno pokušali da je ožive.

Svojim kolegama poznata kao Džes, bila je menadžer transporta u štali blizu Malpasa u Češiru, koja je takođe u vlasništvu ćerke bivšeg napadača Geme Oven (19).

Od nje se putem Fejsbuka oprostila i jedna prijateljica.

"Tako tužno videti Majkla Ovena i sve njegovo osoblje u suzama danas.. Nakon takvog šoka za njih.. Tako mlada, nema zdravstvenih problema 25 godina nisu godine .. Život je zaista prekratak i nikad ne znamo koliko nam je još ostalo .. šaljem misli njenoj porodicu i prijateljima", napisala je.

Službe hitne pomoći su juče oko 7.30 ujutru izašle u štalu, ali je Veli proglašena mrtvom na licu mesta.

Policija je saopštila da se smrt ne tretira kao sumnjiva i da su njeni najbliži obavešteni.

Tim povodom se zvanično oglasila i ergela.

"Sa dubokom tugom moramo da objavimo da je veoma cenjeni član našeg tima preminuo jutros na poslu. Porodica je obaveštena, a i porodica i tim u ergeli zahtevaju privatnost u ovom trenutku", saopšteno je iz ergele.

Ona je takođe radila i za šeika Hamdana bin Rašida Al Maktuma, zamenika vladara Dubaij akoji poseduje veliku međunarodnu mrežu rasnih štala.

Ona je 2019. predstavljala Veliku Britaniju na izboru za mis turizma univerzuma, prikazanom na MTV-u i održanom u Bejrutu, čime je ušla u finale deset takmičara.

Oven (43), bivši engleski fudbaler koji je igrao za Liverpul, Real Madrid, Njukasl junajted, Mančester junajted i Stouk Siti, osnovao je ergelu 2006. godine.


BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR