Glas Javnosti

Nova biografija EMANUELA MAKRONA otkriva ko zaista vlada Francuskom i koliki je uticaj Brižit Makron na političke odluke

Svet
Autor: Glas javnosti

Samo je nekoliko dana ostalo do izlaska nove biografije francuskog predsednika Emanuela Makrona, političkog dopisnika Figaroa, Artura Berde, koji tvrdi kako Francusku zapravo ne vodi predsednik, već njegova supruga Brižit Makron

Sam Makron dao je poveći intervju autoru knjige Arturu Berdi, u kojem je otkrio kako je upravo njegova supruga Brižit njegov ključni savetnik s vlastitom 'senzibilnošću'.

Stoga ne čudi da je autor napisao u knjizi upravo to - da Brižit Makron ima ključnu ulogu u svim odlukama koje se donose u Jelisejskoj palati, te se upravo iz toga razloga s nestrpljenjem iščekuje izlazak knjige, piše Kurir.

43-godišnji Emanuel Makron za svoju je 68-godišnju suprugu rekao: "Ja slušam ono što ona oseća, što govori i što joj se govori. Ona me poznaje i verujem njenoj odluci. Bilo bi pogrešno reći da ona nema nikakvu ulogu i nema uticaja na mene. Ona sa mnom deli sve u životu, sve od večeri do jutra". Makron je dodao kako iako se ne slaže s njom oko svega, na kraju dana slepo veruje samo njoj, smatrajući je jedinom osobom koja pažljivo sluša u kriznim vremenima.

A koliki je njen uticaj na njega, najbolje je opisao rečima: "Njeno mesto u ovoj kući je mnogo veće od onog koju žena ima kao verni pratitelj u životu".

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR