Glas Javnosti

Bil Gejts ljubi misterioznu udovicu Paulu

Svet
Autor: Glas javnosti

Prema pisanju medija Paulin muž preminuo u 62. godini u oktobru 2019. godine nakon borbe s rakom.

Američki milijarder i suosnivač Majkrosofta Bil Gejts navodno se više od godinu dana zabavlja sa Paulom Herd, udovicom pokojnog ko-izvršnog direktora Oraclea Marka Herda.

"Oni su nerazdvojni“, rekao je prijatelj para za Dejli mejl. „Zajedno su više od godinu dana, a ona je oduvek opisivana kao misteriozna žena, ali za njihov najuži krug nije tajna da su u romantičnoj vezi.

Paulin muž umro jeu 62. godini u oktobru 2019. godine, nakon borbe sa rakom. U vreme njegove smrti, njegova neto vrednost procenjena je na 500 miliona dolara.


Mark je bio na čelu jedne od najvećih tehnoloških kompanija, Hevlett-Packard, od 2005. godine, do 2010. godine. Napustio je tu poziciju nakon skandala seksualnog uznemiravanja i pridružio se Oracle-u mesec dana kasnije.

Paula je nekada radila kao direktor u tehnološkoj kompaniji, a sada radi kao planer događaja i filantrop.

Paula (60) i Gejts (67) kreću se u istim krugovima, a putevi su im se ukrstili pred Markovu smrt zahvaljujući zajedničkoj ljubavi prema tenisu. Uslikani su kako sede u istoj loži na teniskom meču 2015. godine. Prošlog meseca viđeni su na Australijan openu u Melburnu, a glasine o njihovoj romansi krenule su kada su ranije viđene kako zajedno šetaju gradom, ali tada se nije znalo ko je ona.

Paula ima dve ćerke iz braka sa Markom, Ketrin i Keli. Gejts je prethodno bio 27 godina u braku sa Melindom Gejts, od koje se razveo u avgustu 2021

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR