Glas Javnosti

Bez osmeha ili bilo kakve emocije: Influenserka ima Mebijusov sindrom

Svet
Autor: Glas javnosti

Paula je iz Brazila i većinu svog života provela je noseći teret retke bolesti koja je učinila da ne može pokazivati emocije licem

U svetu gde su osmeh i emocije često ključni za uspeh na društvenim mrežama, jedna mlada influenserka iz Brazila ističe se svojom jedinstvenošću. Paula Paiva (26) nije poput ostalih. Na njenim snimcima ili fotografijama nećete videti osmeh na njenom licu. Ali, ovo nije stvar izbora - Paula se jednostavno suočava s izazovom koji je odredio njen život.

Paula je iz Brazila i većinu svog života provela je noseći teret retke bolesti koja je učinila da ne može pokazivati emocije licem. Njena hrabrost i odluka da progovori o svom stanju tek kada je zakoračila u dvadesete godine osnažili su je na putu ka postizanju prepoznatljivosti.


Iako se Paula ne smeje ili ne izražava emocije na uobičajen način, njena prisutnost na društvenim mrežama postala je inspiracija za mnoge.

Sa specifičnim stilom i autentičnim pristupom, Paula je uspela da privuče pažnju publike širom sveta.

Njen put ka slavi nije bio lak, ali Paula Paiva postala je sinonim za nekonvencionalnu lepotu i hrabrost. Kroz svoje društvene mreže, deli svoje iskustvo, podstičući ljude da prihvate svoje jedinstvenosti i izraze svoju autentičnost.


- Ja imam sve mišiće na licu. Ali, oni ne rade, paralisani su - kaže Paula.

Ispričala je kako je imala operaciju oko zbog svog stanja a i dan danas trenira mišiče svog lica uz specijalističke terapije.

Na pitanje da li imala problema kroz život zbog ovog sindroma, ona kažem da je bilo teže dok je bila mlađa.

- Sećam se da su me u školi čudno gledali, bilo je zlobnih komentara. Tada sam se izolovala i bila sama.

Ali, sada je Paula dovoljno jaka da primi salvu uvreda i podsmešljivih komentara, jer kako sama kaže, uspela je da izgradi svoje sampouzdanje.


Glas javnosti/D03S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR