Glas Javnosti

BELA KUĆA O KNJIZI KOJA IZNOSI 'PRLJAV VEŠ' PRVE DAME: Bizarno izvrtanje istine i potreba za osvetom

Svet
Autor: Glas javnosti

Memoari Stefanije Vinston Volkof, bivše saradnice prve američke dame Melanije Tramp, otkrili su razne prevare i obmane u vezi sa Belom kućom uoči izbora na kojima će Donald Tramp da traži novi mandat na čelu Amerike.

U knjizi "Melanija i ja", objavljenoj u utorak, Stefanije Vinston Volkof tvrdi da je tokom nekadašnjeg prijateljstva sa Melanijom svedočila "prevarama" i "obmanama".
Bela kuća prozvala je tu knjigu "bizarnim izvrtanjem istine“.

Vinston Volkof je dugo godina radila za magazin "Vog", organizujući društvene događaje, a u svojoj knjizi opisuje napetost između gospođe Tramp i njene poćerke Ivanke koju Melanija navodno često naziva "princezom".

U knjizi piše da je Melanija, obožavateljka emodžija, autorki jednom poslala tekstualnu poruku u kojoj je Ivanku Tramp i njenog supruga Džarada Kušnera prikazala kao zmije, prenosi "BBC".

Vinston Volkof je kazala da se njeno 15 godina dugo prijateljstvo sa Slovenkom završilo pre dve godine nakon što ju je prva dama "izdala", jer je nije htela javno da je brani od optužbi za finansijske malverzacije prilikom organizacije Trampove inauguracije.

Napisala je kako se osjećala da je "dobila nož u leđa" od osobe koja se u međuvremenu znatno promenila.

Portparolka prve dame odgovorila je da "knjiga nije samo puna nepoverenja i paranoje, nego se i bazira na nekoj imaginarnoj potrebi za osvetom".

- Nažalost, to je duboko nesigurna žena čija potreba da bude relevantna ne odgovara logici - rekla je portparolka.

Vinston Volkof iznosi i detalje o privatnom životu prvog para, kao i zgodu kada je Melanija čula snimak u kojem se njen suprug hvali da "hvata žene za međunožje" jer je slavan.

- Bila je ozarena i nasmejana. Kao da se ništa nije dogodilo. Znala je za koga se udala. Znala je u šta ulazi, a znao je i on - piše autorka.

 

(Glas javnosti/Blic)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR