Glas Javnosti

BEBA BAČENA SA TREĆEG SPRATA ZGRADE! Bila u nosiljci za mačke!

Svet
Autor: Glas javnosti

Fotografije policije koja prikuplja dokaze na terenu pokazuju plastičnu nosiljku sa vratima sa rešetkama kako leži na boku na stajalištu za bicikle.

Užasavajući incident potresa Berlin nakon što je na ulici pronađena beba od 21 mesec u kavezu za mačke. Kako piše "Bild", beba je bačena sa trećeg sprata zgrade, što je izazvalo reakciju prolaznika koji su čuli plač ispod balkona. Brza reakcija jedne osobe dovela je do dolaska policije, hitne pomoći i vatrogasaca na lice mesta.

Policajci kažu da je beba zadobila prelome ruku i nogu i da se nalazi u bolnici. Fotografije policije koja prikuplja dokaze na terenu pokazuju plastičnu nosiljku sa vratima sa rešetkama kako leži na boku na stajalištu za bicikle.Nemačka policija odmah je preuzela istragu ovog jezivog slučaja, dok su vatrogasci brinuli o bezbednosti bebe. Ubrzo je utvrđeno da je beba bačena sa visine od oko  11 metara, a stan kojem je živela majka (41) deteta i njeno drugo dete postao je predmet interesovanja vlasti.

Nakon što je beba pronađena i zbrinuta, drugo dete majke (41) je predato socijalnoj službi. Ovo je izazvalo dodatnu pažnju medija i javnosti, koja je zainteresovana za dalji razvoj situacije i reakciju vlasti na ovaj slučaj.

Ovaj jezivi incident je podigao mnogo pitanja o bezbednosti dece i potrebi za većom zaštitom najmlađih članova društva. Istraga je u toku, a građani Berlina i šire će pažljivo pratiti razvoj situacije i nadati se da će pravda biti zadovoljena.

Glas javnosti R01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR