Glas Javnosti

BAKLJE IH KOŠTALE ŽIVOTA Sestre u Londonu slavile rođendan pa ih prolaznik nasmrt izbo nožem

Svet
Autor: Glas javnosti

Monstruozan zločin koji se dogodio 6. juna u okolini Londona, kada su dve sestre Nikol Smalman (27) i njena sestra Biba Henry (46) nasmrt izbodene u Frajent parku dobio je novi obrt, kada je policija objavila njihove poslednje fotografije načinjene isto veče kada se desilo ubistvo. Na njima se vide sestre kako bakljama slave rođendan, a vatra je, kako tvrdi policija, privukla pažnju ubice

Naime dve sestre su to veče do kasno u noć slavile rođendan u jednom londonskom parku u kvartu Vembli a njihova izbodena tela pronađena su dan kasnije. Naime polusestre su to veče u parku palile baklje a policija smatra da su time privukle pažnju slučajnog prolaznika koji ih je iznenada napao i iskasapio nožem. Sada je međutim policija potvrdila da je učinilac bio muškarac koji je iz nekog razloga, izrevoltiran ponašanjem sestara, odlučio da im oduzme život.

Ipak, čitava englesa potresena je nedavnim događajem dok policija i dalje traga za učiniocem. Do sada su inspektori primili više od 100 poziva građana koji pružaju informacije dragocene za dalju istragu. 

Iako polusestre Nikol i Biba bile veoma bliske (Izvor)

"Policija steže obruč oko ubice i zahvalni smo svim građanima koji nam u tome pomažu. Ono što zasad znamo je da su njih dve ostale same u parku posle ponoći" - saopšteno je iz policije a poslednja informacija je da je uhapšen čovek star 36 godina koji se dovodi u vezu sa ubistvom sestara.

(Izvor: Daily mail)

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR