Glas Javnosti

BAJDENU AMERI NE VERUJU: Većina glasača protiv odluka ŠEFA BELE KUĆE!

Svet
Autor: Glas javnosti

Džozef Bajden, trenutni predsednik SAD, od velike euforije u narodu nakon smene Trampa, došao je dotle da mu većina glasača ne veruje niti se slaže sa pravcem u kojem vodi državu.

Poslednji rezultati ankete govore da 58 odsto Amerikanaca veruje da Džo Bajden nije posvetio dovoljno pažnje najvažnijim problemima nacije, jer većina ne odobrava način na koji on obavlja svoj posao kao predsednika, prema novoj anketi CNN, koju je sproveo SSRS.

Više od trećine Amerikanaca ekonomiju naziva najhitnijim problemom sa kojim se zemlja suočava (36 odsro). Među grupom koja to tako vidi, 72 odsro kaže da Bajden nije obraćao pažnju na prava pitanja. Ta dinamika je obrnuta među manjih 20 odsto koji pandemiju koronavirusa smatraju najvećim problemom nacije: 79 odsto u toj podskupini kaže da je Bajden imao prave prioritete, dok 21 odsto ne.

Sve u svemu, 48 odsro odraslih odobrava način na koji se Bajden nosi sa poslom, dok 52 odsro ne odobrava. Intenzitet u okviru tih rejtinga naglo se lomi u odnosu na predsednika. Udeo koji kaže da snažno odobravaju Bajdenov učinak pao je na samo 15 odsro, što je pad sa 34 odsro u aprilu. Iako CNN ne traži snagu odobravanja u svakoj anketi, taj broj nikada nije pao ispod 20 odsto tokom predsedavanja Baraka Obame ili Donalda Trampa.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR