Glas Javnosti

BAJDEN SE OPET SAPLEO: Stepenice za predsednika SAD postale STRAŠNIJE OD PUTINA! (VIDEO)

Svet
Autor: Glas javnosti

Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Džo Bajden (80) opet se sapleo prilikom penjanja uz stepenice u "Air Force One", čime je potencijalno doveo svoj život u opasnost.

Očigledno je da Bajden ima mnogo poteškoća prilikom penjanja uz stepenice aviona, a novi snimak pada je, donekle očekivano, ponovo zapalio društvene mreže.

"

Lidera SAD nisu pratile ni Tajna služba ni prva dama, uprkos velikoj distanci između stepenika, a incident se dogodio dok se spremao da napusti vazduhoplovnu bazu Maksvel u Montgomeriju u Alabami.

Ubrzo je usledilo more komentara: "Učinilo mi se da je video dinar na stepenicama", "To je bilo brzo putovanje", "Od sada bi neko trebao da ga vodi gore", "Ne gledaj dole. Ne gledaj dole. Ne gledaj dole. Ne gledaj dole", "Muka mi je da gledam ovog starca i njegove probleme sa padom. Kakva katastrofa za ovu zemlju. Potpuna sramota. I ne, uopšte mi ga nije žao. Žao mi je nas", samo su neki od komentara, koji se nižu ispod objave.


"Pomislili biste da bi tehnološki najnaprednija nacija na svetu mogla da smisli bolji način da Bajdena uđe u avion i izađe iz njega", "Moja 80-godišnja baka sa 2 zamene kolena i operacijom leđa može da hoda stepenicama bolje od ovoga".

Iako je Bajden tokom fizičkog pregleda proglašen "sposobnim za dužnost", navedeno je da predsednik SAD pati od ukočenog hoda i neuropatije u stopalima, a mnogi mediji u Americi se pitaju, zašto Tajna služba neće bar da stoji blizu predsednika dok se on penje uz stepenice.



Podsetimo, Bajden je doživeo identičnu situaciju, kada se prethodno sapleo i pao kada je završavao svoju posetu Poljskoj. Bajdena je kamera snimila kako pada na stepenicama tokom ulaska u avion, dok se iz Varšave vraćao u Sjedinjene Američke Države nakon trodnevne posete Evropi koja je uključivala zaustavljanja u Ukrajini i Poljskoj.

Ista "sudbina" snašla ga je i 2021. godine kada se nekoliko puta sapleo prilikom ukrcavanja u svoj avion.

Glas javnosti/Kurir

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR