Glas Javnosti

BAJDEN SE OPET "PROSUO": Urnebesan snimak pada "LIDERA SLOBODNOG SVETA"! (VIDEO)

Svet
Autor: Glas javnosti

Bajden, najstariji američki predsednik, imao je više padova otkako je preuzeo dužnost. To je dovelo do stalnog preispitivanja njegovog zdravlja dok se priprema da se kandiduje za drugi mandat 2024. godine.

Američki predsednik Džozef Bajden je ponovo pao, ovoga puta na ceremoniji dodele diploma u Koloradu, a taj video snimak kruži svetom. Nakon što su mu pomogli službenici tajne službe i zvaničnici vazduhoplovstva, predsednik je izgledao dobro.

Bajden, najstariji američki predsednik, imao je više padova otkako je preuzeo dužnost. To je dovelo do stalnog preispitivanja njegovog zdravlja dok se priprema da se kandiduje za drugi mandat 2024. godine.Mnogi tvrde da je u pitanju Parkinsonova bolest koja uzima maha, ali česti padovi su takođe i simptom demencije jer u trenutku „zaborave“ da hodaju. 

Interesantno je da uprkos tome što su mnogi Bajdenovi padovi bili nezgodni (prospe se čitavim telom), stropošta se uz stepenice, čak je pred kamerama padao i sa bicikla u pokretu, on je nakon toga vrlo živahno ustajao nepovređen –  što je takođe neverovatno za osobu tih godina koje imaju i krhke kosti i lako se povrede. 


Glas javnosti/S07S

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR