Glas Javnosti

BAJDEN OPET SENZACIJA NA INTERNETU: Džil ga uhvatila za ruku da se ne izgubi (VIDEO)

Svet
Autor: Glas javnosti

Uzela je stvar u svoje ruke kako se ne bi desilo da lider SAD ponovo napravi grešku je mnogo puta ponavljao

Korisnici Iksa ismevali su predsednika SAD Džoa Bajdena nakon što se na platformi pojavio snimak u kom prva dama Džil Bajden odvodi svog muža sa scene držeći ga za ruku.


Ovo je snimljeno pošto je američki lider održao govor o godišnjici pobune 6. januara.

Više korisnika je izrazilo zadovoljstvo što je, po svemu sudeći, osoblje Bele kuće dozvolilo Bajdenovoj supruzi da odvede predsednika sa podijuma pre nego što on po običaju krene da traži put kojim će da ode.


Nalog RNC Research podelio je snimak sa kraja Bajdenovog govora koji je održao u Pensilvaniji u petak, tokom kog je još jednom kritikovao bivšeg predsednika Trampa i njegove pristalice kao pretnju demokratiji.

U snimku je prikazana prva dama koja se popela na binu čim se govor završio, uhvatila ga za ruku i odvela do zadnjeg dela bine gde su nestali iza američkih zastava.

- Džil prati Bajdena sa bine nakon njegovih komentara - piše u okviru ove objave.


- Ona ga odvodi sa bine kao dete - napisao je Džejk Šnajder iz RNC Research-a.

- Neko je to morao da uradi - dodala je saradnica urednika HotAir.com Karen Taunsend.

Zvanični nalog TownHall.com izrazio je olakšanje zbog prizora: „Hvala Bogu što je Džil Bajden tu da odvede Džoa sa scene".

- UDARNA VEST – NOVI ARANŽMAN: Prva dama sada ispraća predsednika sa bine nakon njegovih komentara u Pensilvaniji. Predsednik Bajden se ranije mučio da nađe put sa scene. Problem je sada rešen. POGLEDAJTE - prokomentarisao je reporter Sajmon Ateba.


Takođe se pisalo da je Bajden izgledao zbunjeno kasnije tog dana pošto je sleteo u Delaver da provede vikend sa svojom porodicom. RNC Research je podelio snimak u kom se vidi Bajden koji izgleda zbunjeno nekoliko trenutaka nakon što je napustio svoj predsednički helikopter.

- Posle dve nedelje odmora i 32-minutnog govora, Bajden se vratio u Delaver na odmor za vikend. Bio je VEOMA zbunjen prilikom sletanja - navodi se u okviru objave.

Zapratite naš TELEGRAM kanal za najnovije i najvažnije vesti

Glas javnosti/D03S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR