Glas Javnosti
posta

BAJDEN NASTAVLJA DA SE BRUKA: Ovoga puta nije umeo da siđe sa bine (VIDEO)

Svet
Autor: Glas javnosti

Srbi i Švajcarci će snage odmeriti 2. decembra u Dohi u poslednjem kolu grupe G, a Džerdan Šaćiri i Granit Džaka neće smeti da ponove ono što su uradili na Mundijalu 2018. godine. Tada su njih dvojica proslavljali golove pokazivajući albanskog orla rukama, zbog čega su bili i kažnjeni. Sada su Švajcarci preventivno reagovali i zabranili takve provokacije. „Svetsko prvenstvo se ne sastoji

Naime, nakon što je Bajden završio sa svojim govorom usledio je aplauz okupljenih, a prvi čovek Amerike je počeo da silazi s pozornice.

Ali, onda je naglo stao u mestu i gledao ljude oko sebe vidno zbunjen.

Zatim je, čini se, upitao ljude oko sebe kako da siđe s pozornice, a onda ponovno pokuša da krene ka napred.

Bajdena je iz neugodne situacije pokušao izvaditi jedan čovek koji je došao do mikrofona.

„Uh, gospodine predsedniče, hvala vam“, rekao mu je čovek iz publike.

Međutim, to je Bajdena samo dodatno zbunilo, ponovo se zaustavio i osvrnuo se ka čoveku koji mu je dobacio i zahvalio mu se.

Snimak je postao viralan i na društvenim mrežama, a ispod njega počeli su da se nižu komentari o Bajdenovom lošem fizičkom i mentalnom stanju.Podsetimo, Bajden već dugo važi za „kralja gafova“, a pad sa bicikle, niz stepenice aviona dok su ka njemu usmereni objektivi brojnih fotografa, kačenje ordena „sa leđa“, čitanje sa telepromptera, spavanje na važnim samitima, samo su neki od gafa kojima je Bajden nasmejao čitav svet.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR