Glas Javnosti

Avion za Hurgadu sleteo u Grčku: Bračni par izazvao svađu sa putnicima i zaposlenima

Svet
Autor: Glas javnosti

Avion EasyJet-a preusmeren je i prinudno je sleteo u Iraklionu, u Grčkoj, zbog jako neprijatnog i bučnog ponašanja jednog para.

Tačnije, neobičan incident se dogodio 29. aprila na letu EasyJeta EZI3165 iz Glazgova za Hurgadu u Egiptu. Kapetan aviona je promenio kurs kada je par ušao u žestoku raspravu sa drugim putnicima i posadom.

Podaci o praćenju leta pokazali su da je avion bio iznad Grčke i prelazio preko Sredozemnog mora pre nego što je konačno sleteo u Heraklion.

Putnici nezadovoljnim čekanjem navijali su i aplaudirali posadi koja je pokrenula u akciji i povukla par sa leta.

- Bilo je užasno. Svađali su se sa ostalim putnicima pola sata pre nego što je posada intervenisala. Pretili posadi... Ženi je rečeno da sedam puta preko zvučnika da sedne, ali je nastavila da ustaje - rekao je Majkl Meklenan, britanski turista.
Dotični par uhapsila je grčka policija kada su sleteli.


EasyJet Airbus A320-251N nastavio je ka svom prvom odredištu i sleteo u Hurgadu.

"EasyJet može da potvrdi da je let EZI3165 iz Glazgova za Hurgadu 29. aprila sleteo u Heraklion kako bi par predao grčkoj policiji jer su napravili pometnju u avionu. Let je potom nastavljen za Hurgadu nakon što su se putnici iskrcali. Posada EasiJet-a je obučena da proceni sve situacije i da deluje brzo i na odgovarajući način kako bi obezbedila da bezbednost leta i drugih putnika. Ako su takvi incidenti retki, mi ih shvatamo veoma ozbiljno i ne tolerišemo ovakvo ponašanje na brodu. Bezbednost i dobrobit putnika i posade su uvek najviši prioritet EasyJet-a.", navodi se u saopštenju kompanije.Glas javnosti /B06S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR