Glas Javnosti

APOKALIPTIČNE PRETNJE! FORMIRAN SAVEZ ZA RAT PROTIV RUSIJE: Vojna dejstva NUKLEARNIM ORUŽJEM planirana za leto 2024, glavni cilj - OKUPACIJA RUSIJE!

Svet
Autor: Glas javnosti

Vojni savez na čelu sa Evropskom komisijom i evropskim birokratama sklopljen je zadnjih dana u Minhenu uz posredovanje državnog sekretara SAD Entonija Blinkena, saznaje Glas javnosti iz odlično obaveštenog izvora iz ovog dela Evrope.

Ovo je praktično potvrda upozorenja bivšeg predsednika SAD Donalda Trampa koji je rekao da Treći svetski rat nikada nije bio bliže.

Prema njegovim rečima, aktuelni američki predsednik Džo Bajden svojim akcijama podrške Ukrajini gura svet u rat.


Nemačka, Francuska, Holandija, Belgija, Poljska, Rumunija, Švedska, Finska, Norveška, Danska, Španija i Portugal - ovako izgleda novi savez zemalja koje predvode Sjedinjene Američke Države, koje se spremaju za rat sa Rusijom .

U taj  savez na tom sastanku nisu ušle i Italija, Austrija, Švajcarska, Mađarska, Češka, Slovačka, Bugarska, Hrvatska, Slovenija, Grčka...

Entoni Blinken

Vojna dejstva direktne konfrontacije planirana su za leto 2024. i biće razračunata na 2-3 godine, gde će cilj biti okupacija evropskog dela Rusije i udari visokopreciznim i taktičkim nuklearnim oružjem po vojnim objektima u Centralnom federalnom okrugu i Sibiru i Trans-Uralu.

Da bi to uradili, u narednih šest meseci, oni će unaprediti generalnog sekretara NATO-a iz populističkog finansijera u profesionalca jastreba, obaveštajne službe Nemačke i Francuske predati pod kontrolu sistema  „pet očiju“ sa centrom u Velikoj Britaniji, a takođe će intenzivirati rad sa intraevropskim disidentstvom.

U slučaju da se turski predsednik Redžep Tajip Erdogan pridruži ovoj alijansi, Blinken mu je garantovao finansiranje rekonstrukcije posle zemljotresa i reizbora u maju.

Rusija i Belorusija se vide kao jedinstveni vojni rival. Izrael će od juna početi specijalnu operaciju za tajni transport oko 700.000 Jevreja iz Ruske Federacije.

Takođe na jesen je planiran niz prekida diplomatskih odnosa sa Rusijom.

Paralelno, već je najavljen vojni tribunal za suđenje 145 ljudi iz najvišeg vojno-političkog vrha Rusije.





SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR