Glas Javnosti

ANU JE DEČKO IZBO 40 PUTA, A ONDA PROBAO DA JE OBEZGLAVI: Isplivao je strašan snimak, JEZIVO!

Svet
Autor: Glas javnosti

Monstrum je čekao devojku da završi sa poslom, a onda je pratio i pokušao da je obezglavi velikim kuhinjskim nožem

Ulične kamere u Londonu snimile su kako monstrum 16. maja prošle godine proganja bivšu devojku, ubija je nožem, a zatim pokušava da je obezglavi.

Ubica Denis Akpomedaje (30) je prešao više od 200 kilometara kako bi pronašao Anu Jedrkovjak (21) ulicama Iliga u zapadnom delu britanske prestonice, piše San.

On se krio u mraku sa šalom i kapuljačom dok ju je pratio kada se sa novim dečkom vraćala iz restorana u kojem je radila, rečeno je na suđenju.

Čekao je da uđu u mračnu uličicu i iznenada iskočio ubovši je više od 40 puta u stomak, posle čega joj je prerezao grlo i probao da joj odrubi glavu.

Koristio je veliki kuhinjski nož i pričao kako ne može da prihvati raskid.

– Bićemo zajedno bez obzira na sve… Naći ću te – poručio je ubica Ani pre nego što je krenuo da je proganja.

Akpomedaje je odbio da prisustvuje izricanju presude, a osuđen je na doživotnu robiju uz mogućnost uslovnog puštanja nakon 29 godina.Anina mama Danuta, koja živi u Poljskoj, rekla je da jo je zbog varvarskog načina na koji je njena ćerka ubijena „srce puklo od tuge i očaja“.

– On, ovaj ubica, je još uvek živ i biće još mnogo godina, uprkos činjenici da je oduzeo život mojoj ćerki – kazala je ona.

Anin dečko Džek Maskel, koji je bio sa njom kada je ubijena, rekao je da je posle užasa zaradio posttraumatski poremećaj i pao u depresiju.

– Nikada neću znati da li sam mogao da zaustavim ono što se dogodilo – kazao je Maskel na suđenju.

Kako je otkriveno na sudu, Ana i ubica su se upoznali na internetu u januaru 2021. godine i izlazili su oko godinu dana pre nego što je ona raskinula vezu.

Međutim on je odbio da to prihvati i pokušao je da manipuliše Anom tako što je pretio samoubistvom.

Monstrum je dan pre ubistva doputovao iz svog doma u Njuportu u Velsu u London autobusom. Zatim je čekao Anu ispred restorana, ali ona tog dana nije radila.

Sledećeg dana, Ana je stigla na smenu nešto pre 17 časova nesvesna da bivši namerava da je ubije.

Akpomedaje je nakon izlaska iz metroa kupio veliki nož u obližnjoj prodavnici i satima čekao ispred Aninog radnog mesta.

Ona je oko 23:40 sa novim dečkom izašla napolje, a na snimcima mnoštva kamera se vidi kako ih ubica prati kroz mrak.

Akpomedaje je uhapšen 22 sata kasnije nakon što se obratio lekaru zbog rana na prstima za koju je tvrdio da mu je naneo pitbul.

Nije se držao iste priče pa je kasnije rekao kako se povredio tokom „nastupa sa mačem“.

Policajci su takođe pronašli nož u jezeru u obližnjem parku Ganerberi, njegov i Anin telefon, pa čak i uramljenu zajedničku fotografiju.

Do tamo ih je doveo trag krvi od mesta zločina.

Glavni inspektor Brajan Hovi, rekao je da je Anin život oduzeo neko ko je kukavica, ali izuzetno opasan.

– Ona se odselila da započne ono što je trebalo da bude uzbudljiv novi život u Londonu, ali sada nikada neće moći da to ispuni, a njena porodica je nikada više neće videti – kazao je istražitelj.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR