Glas Javnosti

AMERIČKI PILOT TVRDI: Vlada poseduje LETELICE VANZEMALJACA koje su dokaz da su dolazili na ZEMLJU! (VIDEO)

Svet
Autor: Glas javnosti

Gruš koji je sada proglašen uzbunjivačem, tvrdi i da je pretrpeo odmazdu vladinih zvaničnika kada je infomracije saopštio zakonodavnom telu.

Amerikanci poseduju "netaknute i delimično netaknute" letelice vanzemaljaca koje su dokaz da inteligentna bića žive i van naše planete, tvrdi veteran američkog Ratnog vazduhoplovstva Dejvid Čarls Gruš.

Bivši član Nacionalne geoprostorno-obaveštajne agencije i Nacionalne izviđačke kancelarije, ovo je otkrio za portal "Debrif", ističući da je sve to američka vlada nezakonito sakrila od Kongresa.

Gruš koji je sada proglašen uzbunjivačem, tvrdi i da je pretrpeo odmazdu vladinih zvaničnika kada je infomracije saopštio zakonodavnom telu.

"Reč je o tehničkim vozilima koja nisu ljudskog porekla. Nazovite to svemirskim letelicama ako hoćete, ali to su vozila egzotičnog, neljudskog porekla koja su se srušila", rekao je Gruš koji se bavio analizom neidentifikovanih vazdušnih pojava.

Džonatan Grej, aktuelni američki obaveštajni zvaničnik u Nacionalnom vazduhoplovnom i svemirskom obaveštajnom centru potvrdio je postojanje "egzotičnog materijala" za "Debrif", dodajući da "Nismo sami"

"Debrif" je razgovarao i sa nekoliko Grušovih bivših kolega kako bi potvrdio koliko je on verodostojan izvor, a Karl E. Nel, vojni pukovnik u penziji, rekao je da da na Gruša "nema zamerki". U učinku iz 2022. koji je pregledao portal, Gruš je opisan kao "oficir sa najjačim mogućim moralnim kompasom".

vanzemaljci,-pxby.png
foto:

Nik Poup, koji je rane devedesete proveo istražujući NLO za britansko Ministarstvo odbrane za "Gardijan" je rekao da je Grušov i Grejev izveštaj o vanzemaljskim materijalima "veoma značajan".

"Jedna je stvar imati priče na blogovima sa teorijama zavere, ali sa pravim insajderima, ovo je podignuto na viši nivo. Ljudi kažu: Oh, stalno izmišljaju priče. Ali mislim da je sasvim drugačije otići pred Kongres i otići do generalnog inspektora obaveštajne zajednice i to učiniti. Jer će biti posledica ako se pokaže da to nije istina", ističe Poup.

NASA je, međutim poručila da do sada nije pronašla nijedan verodostojan dokaz o vanzemaljskom životu i da nema dokaza da su neidentifikovani leteći objekti vanzemaljski. 

"Međutim, NASA istražuje i Sunčev sistem i šire kako bi nam pomogla da odgovorimo na fundamentalna pitanja, uključujući i na to da li smo sami u univerzumu", ističe se u saopštenju ove svemirske agencije.

Poup, takođe tvrdi da tokom svog istraživanja NLO nije video čvrste dokaze da su pronađene letelice koje pripadaju vanzemaljskoj inteligenciji.

"Neki od slučajeva jesu bili intrigantni, ali nigde nismo imali svemirski brod u hangaru. A ako jesmo, nisu mi rekli", tvrdi on.

U junu 2021. godine, u izveštaju Kancelarije direktora nacionalne obaveštajne službe navedeno je da je od 2004. do 2021. bilo 144 susreta koji se ne mogu objasniti, između vojnih pilota i neidentifikovanih letećih objekata, od kojih je 80 snimljeno na više senzora. 

Glas javnosti/R02S

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR