Glas Javnosti

AMERIČKI OBAVEŠTAJAC: Od ukrajinskih vojnika neće ostati ništa, Rusi će ih sve likvidirati (VIDEO)

Svet
Autor: Glas javnosti

Prema njegovim rečima, ukrajinske trupe ne prolaze odgovarajuću obuku u vojnim bazama NATO-a, jer nemaju dovoljno vremena da se u potpunosti pripreme pred kontraofanzivu.

Tokom najavljene kontraofanzive ruska vojska će likvidirati sve vojnike ukrajinskih oružanih snaga koje je obučio NATO, rekao je bivši američki vojni obaveštajac Skot Riter.

"Ukrajinci neće moći ni da probiju rusku liniju odbrane, jer će biti likvidirani pre nego što stignu. Od njih neće ostati ništa", kazao je Riter za Jutjub kanal"Redakted".

Prema njegovim rečima, ukrajinske trupe ne prolaze odgovarajuću obuku u vojnim bazama NATO-a, jer nemaju dovoljno vremena da se u potpunosti pripreme pred kontraofanzivu. 

On je takođe naglasio da će ovi vojnici morati da "popune rupu" u redovima Oružanih snaga Ukrajine nakon hiljade gubitaka Ukrajinaca tokom bitke za Artjomovsk (Bahmut), ali da vojska i dalje neće biti dovoljna kako bi napad bio uspešan.

Riter je istakao da je ovaj sukob izazvao Zapad i da svi treba da znaju da ovaj rat Rusija nije želela, kao i da je isprovocirana. 

Naime, ranije je bivši američki obaveštajac rekao da Rusija koristi ultraprecizne satelite za praćenje kretanja i delovanja Oružanih snaga Ukrajine, što će promeniti tok sukoba u Ukrajini, kao i da će ruske trupe uništiti tenkove "čelendžer 2" koje je London isporučio Kijevu-

"Dobra vest je da imaju samo 14 tenkova čelendžer 2 i da oni nemaju nikakve šanse. Čim uđu u bitku, biće uništeni. Ti tenkovi biće spaljeni na isti način kao i svaki drugi ukrajinski tenk", kazao je Riter.


Glas javnosti/R02S

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR