Glas Javnosti

ALBANKA OPTUŽENA ZA JEZIVO UBISTVO: Raskomadana tela spakovala u kofere i ostavila u polju!

Svet
Autor: Glas Javnosti

Policija u Firenci otkrila je jeziv zločin kada su pronađena raskomadana tela supružnika zaključana u četiri kofera. Sasvim slučajno su pronađena prošle godine u polju u blizini zatvora u Firenci, a jutros je zbog ovog jezivog zločina uhapšena 36-godišnja Albanka.

Ubijen je bračni par, a uhapšena Albanka je bivša devojka njihovog sina.

Bračni par, takođe albanske nacionalnosti, Šeptim i njegova supruga Teuta Pašo, nestali su 2015. godine, tačnije tada je njihova čerka prijavila njihov misteriozni nestanak u Firenci.

Obdukcijom je utvrđeno da je Šeptim preminuo jer mu je prerezan vrat mačetom, a kasnije je njegovo raskomadano telo spakovano u kofer, dok je njegova supruga prethodno pretučena i zadavljena. Tela supružnika prošle godine slučajno je pronašao penzioner na polju koje je čistio od korova, pišu italijanski mediji.

Inače, uhapšena Albanka, Elona Kaleša, živela je sa sinom ubijenog bračnog para Taulanom Pašom u vreme nestanka njegovih roditelja. Ona je prema nalogu firentinskog tužilaštva, optužena za ubistvo, prikrivanje i "vređanje" leševa ovo dvoje supružnika. Uhapšena je u Firenci i odvedena u pritvor, nakon čega će biti prebačena u zatvor.

Roditelji nestali, sin pobegao iz zatvora

Klupko ovog zamršenog i jezivog zločina počeo je da se odmotava kada je sin ubijenog para, Taulant Pašo (33), napustio firentinski zatvor, u kome se nalazio zbog raznih krivičnih dela, između ostalog i dilovanja drogom. U satima kada je on napustio zatvor, gubi se i trag njegovih roditelja. Istražitelji od 2016., godine njemu nisu mogli da uđu u trag jer je pobegao, a morao je da odsluži još jedan deo kazne u kućnim uslovima. Tek ove godine u novembru mesecu, istražitelji su došli do saznanja da se odbegli Taulant od 16. oktobra nalazi u nemačkom zatvoru zbog različitih krivičnih dela.

Foto: EnvatoElements

Od 2016. pa do 2017. godine istražitelji su nekoliko puta proveravali kuću u kojoj je živeo Taulant, međutim tu nikada nisu pronađeni tragovi trulih leševa. Tek kasnije došlo se do saznanja da je tu živeo sa svojom devojkom, sada uhapšenom.

Poslednjih dana, istražitelji su ponovo ispitivali sva poznantstva albanskog para, ispitvani su bili i članovi njihove porodice, a posebno ćerke Dorina i Vitorija, koje su takođe bile potvrgnute DNK testu.

Ponovo je ispitivan i iskaz bivše devojke sina ubijenog para, a jedan od motiva ovog ubistva, navodi se i nestanak 40.000 evra koju je Šeptim Pašo nosio sa sobom. Kasnije je naloženo njeno hapšenje.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR