Glas Javnosti

AKO STE VOLELI 'BEKSTVO IZ ŠOŠENKA', OVO ĆE VAM SE SVIDETI: Kineski EL ČAPO šrafcigerom prokopao TUNEL i pobegao iz zatvora! (VIDEO)

Svet
Autor: Glas javnosti

Sigurnosne kamere zatvora Tangreang, lociranog nedaleko od Džakarte u Indoneziji zabeležile su beg kineskog narko-bosa Čai Čanpanga, osuđenog na smrt zbog trgovine drogom.

Čanpang, poznat i kao "kineski El Čapo", je ukrao alat iz zatvorske kuhinjske radionice, a potom je uz pomoć šrafcigera prokopao rupu veličine od oko pola metra, i kroz taj otvor uspeo da se dokopa zatvorske kanalizacije. 

Ovaj 53-godišnji narko bos je iskoristio trenutak kada je menjana straža u zatvoru, uspeo da dođe do kanalizaionog otvora i provukao se kroz njega napolje. 

Prema informacijama koje je saopštila uprava ovog zatvora, njemu to nije bio prvi beg, pošto je i ranije, dok je čekao suđenje, uz pomoć još nekoliko zatvorenika pobegao, ali je posle samo tri dana vraćen u ćeliju, gde je nastavljeno suđenje zbog krijumčarenja 110 kilograma metamfetaina. Beg je, kako veruju indonežanske vlasti, planiran najmanje šest meseci.

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR