Glas Javnosti

Ako ste ikada hteli da se obratite Obami ETO ŠANSE! Objavio broj telefona na Tviteru (FOTO)

Svet
Autor: Glas javnosti

Ako ste ikada želeli da nekadašnjem predsedniku SAD kažete sve šta mislite, evo vaše šanse.

Predsednik Obama objavio je svoj telefonski broj i pozvao ljude da mu pošalju SMS.

-U redu, probajmo nešto novo. Pošaljite mi tekst na 773-365-9687 - želim da čujem kako ste, šta vam je na umu i kako planirate da glasate ove godine “, objavio je Obama na svojim kanalima na društvenim mrežama. „Biću u kontaktu s vremena na vreme da podelim i ono što mi je na umu.

Ako mislite da zapravo šaljete poruku Obaminom telefonu, razmislite ponovo. Koristi uslugu pod nazivom Komjuniti, koja je sarađivala sa poznatim ličnostima. Platforma broji oko 20 miliona članova.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 

Even if you can’t give the moms in your life a hug today, I hope you can give them an extra thank you today. Thank you and Happy Mother’s Day to the woman who makes it all possible. Love you, @michelleobama.

Објава коју дели Barack Obama (@barackobama) дана

Iz znatiželje su mediji pokušali da pošalju SMS s najpopularnijim predsednikom ikad među mladima. Dobili su automatski odgovor koji glasi: „Hej! Ovde Barak. Kliknite na vezu da biste se prijavili kako bih mogao direktno da vam odgovorim. Neću moći da stignem do svega, ali biću u kontaktu da bih podelio ono što mi je na umu i želim da čujem i vas. Uradimo to."

Pomenuta veza vodi vas do stranice za prijavu u zajednicu koja traži vaše ime, pol, datum rođenja, grad i kontakt informacije. Izgleda kao mnogo ličnih podataka samo da biste dobili tekst nazad. Drugim rečima: verovatno nećete dobiti poruku od stvarnog Obame, ali ćete verovatno dobiti gomilu dosadne političke neželjene pošte.

(Glas javnosti/mandatory/Kurir)

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR