Glas Javnosti

Adrijana je nova NARKO KRALJICA? Njen muž je izgubio bitku, oca su joj ubili, a za svekra je čuo ceo svet

Svet
Autor: Glas javnosti / objektiv

Neki meksički mediji izveštavaju da je ona deo tzv. "Los Čapitosa", frakcije Sinaloa kartela koju predvode El Čapovi sinovi

Glamurozna supruga Ovidija Guzmana, sina Hoakina ‘El Čapa’ Guzmana, navodno je preuzela vodeću ulogu u narko-kartelu svog muža.

Adrijanu Mezu Tores sada nazivaju „kraljicom kartela Sinaloa“, nakon što je meksička vojska posle krvavog vatrenog okršaja zarobila njenog supruga poznatog pod nadimkom El Raton 5. januara u Kulijakanu. U brutalnom sukobu je poginulo 29 ljudi – 10 vojnika i 19 članova kartela.

Ovidio je ubačen u helikopter i prebačen u Meksiko Siti pre nego što je odveden u zatvor maksimalne bezbednosti. On trenutno čeka odluku američkih vlasti po zahtevu za ekstradiciju.

Neki meksički mediji izveštavaju da je Adrijana deo tzv. “Los Čapitosa”, frakcije Sinaloa kartela koju predvode El Čapovi sinovi, ali je sada ostala bez kormila nakon hapšenja njenog muža. Međutim, prema pojedinim izveštajima, ona se smatra naslednicom El Čapove supruge Eme Koronel u ovoj kriminalnoj dinastiji.

Inače, Adrijana dolazi iz “plemićke” porodice jer joj je otac Raul Meza Ontiveros, poznat kao “El M6”, bio visoko rangirani član kartela Sinaloa, sve dok ga rivali nisu prvo mučili pa pogubili u Kulijakanu 2007. godine. Njegova ćerka se sada potpisuje kao „šefova žena“ na TikTok-u i razmeće se svojim raskošnim načinom života, finansiranim krvavim porodičnim biznisom.

Kada je Ovidio 2019. uhapšen po prvi put, pre nego što je odmah pušten, meksičke vlasti su zamrznle neke od Adrijaninih bankovnih računa. Njeni advokati i dalje tvrde da nema jasnih dokaza koji bi je povezivali sa “Los Čapitosima”.
Слика

Kada je podnosila žalbu na zamrzavanje računa tvrdila je da se bavi “poljoprivredom”, ali nije bila uspešna.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS



KOMENTAR