Glas Javnosti
posta

"Žena je mrtva, a ona se hvali da slavi praznik"! Boldvinova supruga objavila kako obeležavaju NOĆ VEŠTICA (FOTO)

Svet
Autor: Glas javnosti

Samo nekoliko sati nakon što je u novom izveštaju otkriveno da su na snimanju filma "Rđa", kada je Alek Boldvin umsrtio Halinu Hačins, bila još najmanje tri slučajna ispaljenja iz pištolja pre nego što je Hačins ubijena, supruga glumca je objavila fotografije porodice kako proslavljaju Noć veštica.

Naime, ona se za Noć vešptica na društvenoj mreži pohvalila fotografijom na kojoj slavi praznik s mužem i njihovo šestero dece, a porodično, glumac, njegova supruga i deca su se maskirali.

Porodica Boldvin pozirala je na terasi svog imanja. Alek je u ulozi lika iz popularne dečje knjige "Where the Wild Things Are".

Hilarija je u kostimu veštice, kao i najmlađe ćerke Karmen, Maria Lucia Viktori, dok su starija deca takođe nosila kostime veštica i odela superheroja.

Roditeljstvo je u najmanju ruku kroz ovo bilo intenzivno iskustvo. Danas smo se okupili da bi obeležili praznik. Kostimi u poslednjem trenutku, malo zezanja, ali bili su tako srećni i to je zagrejalo mamino srce - napisala je ona u opsiu.

Supruga holivudskog glumca Aleka Boldvina našla se na meti kritika zbog objave na Instagramu, i svi pominju tragediju u kojoj je njen suprug na setu slučajno ubio direktorku fotografije Halinu Hačins.

"Roditeljstvo bi bilo intenzivno dok se suočavala s vrlo javnom situacijom oko tragedije u kojoj je učestvovao njen suprug", "Podrška za vašu porodicu", "Žena je mrtva, a ona se hvali da slavi praznik", "Mislim da nije trenutak za slavlje", neki su od komentara.

Hilarija je fotografije objavila samo nekoliko sati nakon što je u novom izveštaju otkriveno da su na snimanju bila još najmanje tri slučajna ispaljenja iz pištolja pre nego što je Hačins ubijena.

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOSKOMENTAR