Glas Javnosti

"SMRT RUSA NAJUSPEŠNIJE AMERIČKO TROŠENJE NOVCA": Zaharova ima ŽESTOKU poruku za SENATORA koji je ovo IZJAVIO!

Svet
Autor: Glas javnosti

Zaharova je ranije poručila američkom senatoru da se seti da je jedna od američkih "investicija" dovela do Drugog svetskog rata i Holokausta. 

Predstavnica ruskog ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova pozvala je američkog senatora Lindzija Grejema da snimi kratak video u kojem bi otkrio da li je zaista mislio ono što je rekao na sastanku sa ukrajinskim predsednikom Vladimirom Zelenskim. Podsetimo, senator je kazao da je "smrt Rusa najuspešnije trošenje američkog novca" u okviru pomoći Ukrajini.

"Američki, britansko – anglosaksonski mediji sada pokušavaju da nas ubede da je navodna izjava senatora Grejema izvučena iz konteksta. Čak i da je montirana od strane kijevskog režima. Ali nismo čuli ni reč bilo kakve osude kijevskog režima. Želim da predložim jedan ne tako loš predlog. Ako senator Grejem, koji je bio učesnik ovih dramatičnijih događaja, veruje da su njegove reči izvučene iz konteksta i da ne misli tako, ima priliku da se o tome izjasni. Može da uzme telefon, uključi video kameru, uperi je u sebe i snimi kratak video. I tek tada ćemo svi saznati šta se zaista dogodilo", poručila je Zaharova u videu koji je objavila na Telegramu.

Ona je dodala da će se jedino na taj način saznati da li on zaista misli ono što je kazao ili je to inscenirao kijevski režim.

Zaharova je ranije poručila američkom senatoru da se seti da je jedna od američkih "investicija" dovela do Drugog svetskog rata i Holokausta. 

"Ministar ekonomije nacističke Nemačke Hjalmar Šaht je tokom Nirnberškog procesa izjavio da je i Treći rajh bio sponzorisan iz inostranstva i imenovao dve najveće američke korporacije: Ford i Dženeral motors. S njim je sklopljen prećutni dogovor – sloboda u zamenu za ćutanje. Uprkos protestima sovjetskih predstavnika, oslobođen je i doživeo je 93 godine", podsetila je Zaharova.


Glas javnosti

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR