Glas Javnosti

“MI ĆEMO DOTAĆI DNO”: Čuvena proročica za PONEDELJAK predviđa SMRT LIDERA, pominje i novi ZEMLJOTRES

Svet
Autor: Glas javnosti / objektiv

Kubanka veruje da će posle Turske i Sirije veliki zemljotres

Popularna kubanska vidovnjakinja Moni Vidente, čiji poklonici veruju da je predvidela tragičan zemljotres u Turskoj i Siriji, pa čak i njegovu magnitudu, objavila je jezivo proročanstvo za 13. februar.

Naime, ona veruje da će tog dana umreti jako bitan svetski lider.

Podsetimo, crni bilans katastrofalanog zemljotresa, sa epicentrom na jugoistoku Turske, je od 6. februara porastao na 21.000, a njegova snaga je bila 7,5 stepeni po Rihterovoj skali. Vidente je ranije pričala kako će “februar biti mesec zemljotresa širom sveta“, a magnitudu sledećeg potresa procenila na 6,6 do 7 stepeni.

Kubanka takođe tvrdi da je, između ostalog, predvidela rat Rusije i Ukrajine, kao i atentat na predsednika Haitija Hovenela Moisea 7. jula 2021. godine.
Fortune teller and crystal sphere stock photo

Iako njene navodne vizije nisu potpuno ubedile javnost u Latinskoj Americi, gde je jako popularna, ona ima na hiljade vernih pratilaca koji brane svaku njenu reč.

Ovom prilikom osvrnula se na jako skoru budućnost, tačnije na 13. februar. To je dan kada bi, po njoj, trebalo da dođe do tektonskih promena u svetu.

– 13. februar će biti apsolutno božansko otkrovenje za čovečanstvo i za ceo svet. Tog ponedeljka će se jaka pozitivna energija proširiti celim svetom – rekla je Vidente.

Međutim, onda je dodala i mračnu stranu svog proročanstva, kazavši da će ovaj 13. februar biti obeležen „smrću ili ostavkom jednog od lidera ili diktatora Latinske Amerike”.

Takođe je objavila da bi tog, ili narednih dana, papa Franja mogao da podnese ostavku.

Tog dana će se sve snažne energije udružiti kako bi pozitivne promene mogle doći do čovečanstva. Da biste ustali, morate dotaći dno, a mi ćemo dotaći dno – rekla je ona, verovatno aludirajući na to da čovečanstvo mora prvo da prođe kroz neku “šok terapiju” da bi mu bilo bolje.

S druge strane, govorila je i o novom zemljotresu, ovog puta, u “Meksiko Sitiju ili blizu” jačine 5,9 ili 6,9 stepeni.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR