Glas Javnosti

Lažni policajac PEDOFIL nasamrio preko 200 devojčica, zatim ih SEKSUSALNO ZLOSTAVLJAO!

Svet
Autor: Glas javnosti

Luis Edvards se predstavljao kao tinejdžer da bi zlostavljao mlade devojke dok je radio za policiju Južnog Velsa

Policajac koji se lažno predstavljao kao tinejđer nasamario je preko 200 devojaka preko društvene mreže Snapchat i tražio je od svojih žrtava sa snimaju nage ili da mu šalju eksplicitivne slike u školskim uniformama osuđen je na doživotni zatvor.


Luis Edvards, 24, se nasmejao članovima porodice svojih žrtava, ne pokazujući "nikakva kajanje" nakon što se na Snapchatu predstavljao kao 14-godišnji dečak kako bi ciljao mlade devojke. Na kraju je uhvaćen sa više od 4.500 nepristojnih slika dece, starosti između 10 i 16 godina.



Pretio je svojim žrtvama, govoreći im da će objaviti njihove slike ili da će naneti štetu njihovim porodicama ukoliko ne ispoštuju njegove zahteve.


Njegovo krivično delo se dogodilo između novembra 2020. do hapšenja u februaru 2023. godine, dok se policiji Južnog Velsa pridružio januara 2021. Sve žrtve osim jedne bile su zlostavljane od strane Edvardsa dok je bio policajac, a on je ciljao jednu tinejdžerku 17 dana nakon što ju je upoznao kao deo svojih dužnosti.

Istražitelji su utvrdili da je u 30 navrata bio u kontaktu sa žrtvama tokom radnog vremena.


Navodeći da je stekao "sadističko uživanje" u nevolji svojih žrtava, sudija Trejsi Lojd-Klark osudio ga je na doživotnu kaznu zatvora od najmanje 12 godina. Članovi policijskog onlajn istražnog tima izvršili su nalog za pretres kuće koju je Edvards delio sa majkom i ocem u Bridžendu, nedaleko od sedišta policije Južnog Velsa, u februaru 2023.



Tužilac je rekao: „Okrivljeni je bio u svojoj spavaćoj sobi. Pored njega su pronađena dva mobilna telefona. Policija je započela ogroman zadatak da istražuje ogromne količine materijala na elektronskim uređajima kojima su mogli da pristupe.


„Ono što je otkriveno bila je onlajn interakcija između optuženog i velikog broja maloletnica. Tražio je od devojaka da se bave raznim seksualnim aktivnostima."

Na jednom snimku koji je pušten na sudu, Edvards se može čuti kako masturbira dok ohrabruje svoju 12-godišnju žrtvu da učini isto.
Takođe je rekao žrtvi da su se druge devojke ubile i da ga nije briga za to.


Sud je čuo da su neke devojke bile toliko traumatizovane onim što im je Edvards uradio da su počele da se samopovređuju, a druga je spavala sa čekićem ispod jastuka.

U nekoliko navrata, Edvards je rekao žrtvama da na svojim telima napišu "Snapgod". Snapgod je distributer materijala za seksualno zlostavljanje dece od koga je Edvards kupio slike koristeći bitkoin. Edvards je takođe zapretio da će bombardovati kuću jedne od svojih žrtava i ubiti njene roditelje ako prestane da mu šalje slike, rečeno je sudu.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR